1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pes 2012 aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kozzik05, Październik 6, 2011.

  1. kozzik05

    kozzik05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema ja mam takie pytanie ściągnąłem psa 12 za bardzo to ja się na tym nie znalem i dałem aktualizacje :) i teraz mi wyskakuje takie coś :) zatrzymano aktualizacje systemu i niżej pisze nie można odczytać aktualizacji z płyty aby kontynuować aktualizacje ponownie włóż płytę
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. przemoxmlody

    przemoxmlody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam dokladnie taki sam problem czytalem juz cos o tym ale nie daje rady prosze o pomoc!!!!
     
  4. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
  5. larson4

    larson4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ma problem z nowym dlc mam komunikat ze jest do pobrania aktualizacja ale kiedy wchodze aby ja pobrac to pojawia sie tylko demo pes 2012 bez dlc :( mam wersje eng.
     
  6. Revok

    Revok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Żeby "zreanimować" konsolę musisz wgrać oryginalny FW do napędu, zaktualizować Dashboard'a do najnowszej wersji (13604), i wgrać LT+ 2.0. Jeśli się na tym nie znasz to najlepiej oddaj konsolę komuś kto to potrafi.
     
  7. Remek15

    Remek15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem. Właśnie przed chwilą wszystko mi się skopało, bo wgrałem Fife 12. Moglibyście wyjaśnić krok po kroku jak to naprawić? Niestety nie mam znajomego który sie na tym zna i chciałbym zrobić to sam.
     
  8. Revok

    Revok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
Wczytywanie...

Poleć forum