1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pes 2012 - mogę nagrać ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ibra, Październik 16, 2011.

  1. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam jeśli mam taki obraz wklej.org/id/606589/ to mogę nagrywać czy coś jeszcze trzeba zrobić, będzie to działać ??

    Proszę o szybką odpowiedź!

    Z tego co wiem to mam wgrane lt 2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Revok

    Revok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Istnieje duże ryzyko, że tak wypalona gra nie będzie działać. Jest problem z AutoFix'em (linijki: 63-67). Dla twojego obrazu ISO nie ma informacji w bazie abgx360.
     
  4. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spokojnie możesz nagrywać, będzie działać. A to, że gry nie ma w bazie abgxa nie oznacza, że gra nie będzie działać.
     
  5. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobra wypaliłem grę tak jak zawsze przez imgburn i niestety jest problem bo jak wkładam grę do napędu to płyta chwilę się ładuje i wyskakuje "otwórz napęd" tak jakby w ogóle nie widział gry (I jednak mam lt 1,9) ale z tego co wiem to powinien jak już to wyskoczyć czarny ekran albo prośba o aktualizację ale nie wyskakuje nic i teraz nie wiem czy się źle nagrało czy to jest wina starego dashebordu czy czego ;/
     
  6. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Słabe płyty lub pada palnik/laser w konsoli.
     
  7. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Właśnie sprawdzałem u siebie i dwóch kumpli i wszędzie to samo a nagrane na verbatimach ale raczej to będzie wina płyty bo jak dałem ją do światła to widać na nie takie dziwne plamki ! (Już wiem czemu były w promocji:p )
    A tak poza tym to opłaca mi się to nagrywać kolejny raz skoro mam lt 1,9 ??
    Czy i tak najpierw bym musiał zainwestować w lt 2.0 ??

    Dzięki za odpowiedzi :)
    Pozdro!
     
  8. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zainwestuj najlepiej w lt20 nie duże koszty a możesz sie cieszyć nowymi tytułami
     
  9. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To mam jeszcze jedno pytanie czy jest na tym forum ktoś z Opola albo okolic kto zna się na przeróbce ??
    Bo ja znam tylko 1 kolesia ale on bierze ok 120-150 zł więc trochę drogo ;/

    Ps a tak ogólnie bym chciał tylko wiedzieć czy te Pro evo pójdzie na lt 1.9 czy też już potrzebuje nowszego ixtrema?
     
Wczytywanie...

Poleć forum