1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PES 2012 pomocy .. router netia spot jak ustawic??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubazip, Maj 4, 2012.

  1. kubazip

    kubazip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. Mam problem z PES 2012 i roterem netia spot. Otoz mam szybki net 16mb z netii , ping okolo 20 -30, upload ponad 1mb a zawsze przed meczem jak i w trakcie miga czerwony pasek dotyczacy slabego polaczenia. Probowalem juz tylu rzeczy i nic nie pomaga moze ktos mial podobnie i sie wypowie na temat...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Misiek271

    Misiek271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    warszawa
    netia spot jest niestety taką bardzo okrojoną wersją routera no hyba że cos się zmieniło. aczkolwiek na twoim miejscu zainwestowałbym w prawdziwy router polecam linksys sam korzystam z linksysa i nie mam zadnych problemów a łącze tylko 2mb ponadto mógłbyś przekierować porty co też by pomogło.
     
  4. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Janikowo
    Ludzie, mimo, że to forum, to co ortografia nie zobowiązuje? Pisze się CHYBA.
     
  5. Misiek271

    Misiek271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    warszawa
    zamiast się czepiać ortografi napisałbyś coś sensownego i pomógł koledze a nie posty nabijasz
     
  6. Michał11118

    Michał11118 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Albo spróbuj podłączyć kablem.
     
  7. kubazip

    kubazip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oczywsicie ze przewodem polaczone .. nat mam otwarty wszystkiego juz probowalem przekieroanie portow dmz nic nie pomaga o co tu chodzi??
     
  8. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Chodzi o to że ten router nie ogarnia. Bd musiał zainwestować raczej w nowy router, jest to wydatek 100 zł :)
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to ty się chyba na graniu na nie znasz takie pingi to jest oki około 20. masz problem raczej z tym ,że ktoś ma słabe łącze albo złe masz xa podłączonego np przez udostępnienie połączenia
     
  10. kubazip

    kubazip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cos musi byc u mnie skoro ze wszystkimi jak gram tak jest
     
  11. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    złe podłaczona konsola, sam netie miałem i nie było problemu przez switch/router to podłącz problem zniknie kablem krosowanym oczywiście
     
  12. kubazip

    kubazip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podloczone mam kablem do routera i to probowalem obywoma kablami...
     
  13. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wylacz firewale na modemie neti
     
  14. kubazip

    kubazip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam router netia spot i firewall wylaczony
     
Wczytywanie...

Poleć forum