1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pes 2012

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez taczka, Grudzień 23, 2011.

  1. taczka

    taczka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podczas meczu w pes 2012 gra się zacina i czasem spowalnia, gram w 720p bo na 1080p jest tragicznie, czym to jest spowodowane?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    może napęd nie daje rady doczytać?
     
  4. pajak

    pajak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    183
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie no, ale cóż. Pewnie coś w konsoli ci szwankuje,a może kabel jest winowajcą? Podłącz zwykły kabel do TV (to które dostałeśrazem z pudłem). Sprawdź czy problem się będzie powtarzał.

    P.S. Jak już wcześniej mówiłem nie znam się za bardzo. Lepiej nie grzeb w konsoli, bo jeszcze plomby zerwiesz i po gwarancji :eek: . . .
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    albo mu się gpu lub cpu przegrzewa i tak jest
     
  6. pajak

    pajak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    183
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaką masz wersję konsoli? Może nagraj grę i sprawdź ponownie :D .

    P.S. Ten sam problem masz z innymi grami?
     
  7. taczka

    taczka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem jest tylko z pesem, mam falcona wczoraj zmieniłem paste, być może to kabel hdmi bo brat kupił w carrefour za 10zł, zbrawdzę kablem d-sub i napisze. Gra jest nagrana na hdd
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    kabel do szybkości gry raczej nic nie miał.
     
  9. taczka

    taczka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż po zmianie kabla i ustawieniu na hd-ready obraz jest gorszej jakości ale działa płynnie wtf?
     
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    telewizor czy monitor? bo moze jest ustawione za duze odswiezanie a wtedy obraz skacze i spowalnia
     
  11. taczka

    taczka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. taczka

    taczka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nikt nie wie??
     
Wczytywanie...

Poleć forum