1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pes 2012

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ossamus, Grudzień 30, 2011.

  1. ossamus

    ossamus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    mam wgrany dash 2.0.13599.0 i mam male pytanie , mam kopie zapasowa Pro.Evolution.Soccer.2012.PAL.XBOX360-SPARE {BOOBSMAN}, po wystartowaniu gra prosi o aktualizacje konsoli...czy moge to zrobic?? Czy wywali mi przerobke....

    Z gory thanx za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a jaki masz dash lt?
     
  4. ossamus

    ossamus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a dash twój? i lt 2.0 ci nie skasuje raczej
     
  6. ossamus

    ossamus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    gra powina chodzić na 599 jak nie wgraj z płyty lub 604
     
  8. ossamus

    ossamus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie powinno przerobki skasowac...
     
  9. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    odłącz kabel od internetu i graj
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jakby miał podłączony to by już miał dash 14xxx
     
  11. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jak by nie był podłączony to nie wołało by o aktualizacje-you must think
     
  12. ossamus

    ossamus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W zyciu konsoli nie mialem do internetu podlaczonej :)
     
  13. ossamus

    ossamus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    koluniu moj X nigdy nie byl podlaczony do netu :p
     
  14. ossamus

    ossamus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to sie nadowyialem ://
     
Wczytywanie...

Poleć forum