1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pes 2013 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez amman, Październik 26, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. amman

    amman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WITAM.

    Jakiś miesiąc temu przerobiłem swoją konsolę na lt.3,0, niektóre gry taki jak LOTR War in the north czy 007 goldeneye chodzą doskonale,
    a pes 2013 nagrywany tak samo już nie. Wkładając płytę do konsoli wyskakuje komunikat, że żeby móc zagrać w tą grę potrzeba jest aktualizacja .

    Czy ktoś mógłby mi pomóc z góry dzięki za odpowiedzi. :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. powerbill1

    powerbill1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Głogów
    poprostu zrób aktualizacje , tylko nie miej podłączonej konsoli do internetu bo dostaniesz cichacza , pewnie nie aktualizowałeś na najnowszego dashboarda, 2.0.15574.0
     
  4. amman

    amman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ogólnie sam tego nie aktualizowałem, po prostu oddałem konsolę gościowi i on tam coś gmerał w środku także sam nie wiem co zostało zrobione.
    Mówisz, że aktualizować czyli jak ?
     
  5. powerbill1

    powerbill1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Głogów
    najpierw polecam Ci sprawdzić jaki masz dashboard.. , jeśli masz inny niż 2.0.15574.0 (nie ma nowszego na chwile obecną) to śmiało możesz akutalizować , poprostu kliknij "Aktualizuj"
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak nie ma jak jest 2.0.16197.0 ...
     
  7. powerbill1

    powerbill1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Głogów
    SETH przy jakiej gierce Ci wyskoczyła ta aktualizacja?.. ja od tekkena najnowszego nie miałem już ani razu pytania o akutalizację , a PES13 napewno działa na daszolcu 2.0.15574.0 , bo sam nieraz gram w te kartony. :D pozatym FIFA,Forza Horizon,AC III .. nie dostałem pytania o akutalizację , tak więc przy jakiej grze Ci to wyskoczyło?
     
  8. amman

    amman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aktualnie posiadam dasha 2.0.13599.0, czyli co jest lepiej aktualizować przez pendraka czy po prostu włożyć Pro i nacisnąć aktualizuj ??
     
  9. powerbill1

    powerbill1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Głogów
  10. amman

    amman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ściągłem nowego dasha, wgrałem na pendraka, xbox go wykrył i dałemn tak, ale wyskoczyło drugie okienko:
    "Aby kontynuować, trzeba zainstalować aktualizacje zabezpieczeń i programów...." i tak dalej...
    Czy aby to nie wywali mi przeróbki ??
     
  11. amman

    amman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i działa, dzięki wszystkim za pomoc :)
     
  12. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum