1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PES 2014 problem z data pack 1.01

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TheGensty, Wrzesień 21, 2013.

  1. TheGensty

    TheGensty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam problem z PES 2014. Chciałem pobrać dzisiaj data pack na xboxie, ale wystąpił błąd że plik jest uszkodzony, więc szukałem na necie czy nie ma patcha offline i znalazłem tylko jest problem bo nie wiem jak dokładnie wgrać go na xboxa. Wiem tyle że przez program horizon, dema potrafie wgrywać ale tych patchy już nie.

    Patche ściągnąłem z:

    tu1 : http://marketplace.jqe360.com/
    dlc: Index of /datapack
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Też mam problem nie moge pobrac Data Pack a bez tego nie moge grać online o co chodzi???Pobiera ale z takim tempem to za jakies 5 godzin moze skoncze dramat i znowu premiera i problemy z serwerami smieszne sie to robi
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Co tu trzeba umieć?...
    Horizon sam to wrzuci w odpowiednie miejsce.
     
  5. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Można dostać bana za to że się wrzuci Data packa przez ten program ??
    Ja mam polskiego live i tam w ogóle nie widzę Data packa do pobrania, a w grze wyskakuje że jest dostępne, a jak klikam pobierz to wyskakuje "Unable to Download"
    Nie wiem czy poczekać, aż pójdzie pobrać, czy próbować przez ten Horizon...
     
  6. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie masz co próbować już to testowałem nie działa a jak pobieram z poziomu konsoli to nie dosyć ze ok dwóch godzin pobieranie to podczas instalacji wyświetla ze data pack jest uszkodzone, szukałem na forach i jest jakiś problem - dobra premiera konami ze nie można pograć online bo bez tego dlc 1,01 nie można grac online
     
  7. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na innych forach czytałem to mówili, że działa jak się pobierze, tylko że to na angielskich forach, może na polskim live jest coś nie tak...?
    Ja bym też chciał spróbować przez tego Horizona, ale się boję bana..., z konsoli nie pobiera mi w ogóle, tylko wyskakuje Unable to Download, nie Broken jak u innych...
     
  8. kaczor912

    kaczor912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    mam pytanie a konieczny jest ten dysk twardy do konsoli xbox360 czy da sie to jakos obejsc zeby ten patch dzialal z pen drive ?
     
  9. kokosz77

    kokosz77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja tam nic nie kombinuje , mam nadzieje ze dosyc szybko sie z tym uporaja bo juz 2 razy sciąglem i doopa blad plioku czy cos :(
     
  10. malinowynos2

    malinowynos2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wie ktos kiedy bedzie ten data pack naprawiony i dostepny????
     
  11. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dołączam się do pytania !!
    Ja we wcześniejszych wersjach zawsze na pendrive wrzucałem i hulało, dysku niestety nie mam ;/
     
  12. szymonski

    szymonski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    mam wiedzieć?
    Mam ten sam problem;/ liczę na szybką naprawę tego
     
  13. grzesiu79

    grzesiu79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ;/

    ja tak samo liczę na szybki naprawienie tego ;/Nie po to kupiłem orginał aby nie pograć online ;/
     
  14. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A wie ktoś czy jest ten dysk potrzebny czy wystarczy pendrive !?
     
  15. smokdr

    smokdr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To (piiii) jakis zart. W dzien po premierze zeby takie sytuacje sie zdarzaly? Czekasz pol roku na gra, ba - od 5lat czekasz na cos co w koncu da sie grac, probujesz grac online, nie mozesz i dostajesz niespodzianke w postaci zepsutego pliku. Jak pewnie zauwazyli wszyscy co probowali to go...o pobrac - sredni czas to ok 1,5-2h! Dwie twarze i dwie pilki? Paranoja.
    Co do samej gry to bramkarze sa kolejna porazka tego tylulu. Zeby w dwoch pierwszych meczach stracic bramki po ewidentnym bledzie - nie bramkarza - ale napisanego kodu dla niego!? Cofac sie do bramki zamiast sie rzucic na pilke ktora turla sie pol metra od jego nog, albo piastkowac kiedy mozna/nalezy lapac? Moze bym jeszcze przelknal te bledy, ale z tym online to przeginka. Placisz za cala gre a masz tylko jakby polowe!
     
  16. grzesiu79

    grzesiu79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak można na pendrive bo sam instaluje gry na pendrive
     
  17. kaczor912

    kaczor912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    DLA TYCH CO NIE MAJA DYSKU TWARDEGO
    nalezy wgrac te oto pliki ponizej w ten sposob

    dpfilelist.bin
    dt50_001.cpk

    LINK JAK WGRAC DATA PACK 1.01 PES 2014--->
    http://ligaproxbox.webs.com/jakwgracdatapack101.htm

    A co do wypowiedzi grzesia79 to ta data pack ci nie pojdzie jezeli nie zachowasz tego sposobu folderow poniewaz z pena ci go nie odczyta.....
     
    1 osoba to lubi.
  18. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzęki za tutka, ale niestety u mnie nie działa nie wiem czemu ;/
    Robiłem przez USB XTAFGUI, próbowałem też przez Horizona i ****!
    W ustawieniach w pamięco normalnie pokazuje Data Pack PES 2014
    A jak uruchomię grę to nie znajduje w ogóle tego data packa, do neta się podłączałem więc najnowsza wersja gry się sama pobrała, ale dalej DP nie działa...
    Chyba pozostało mi czekać aż Konami naprawi samo ten problem...
     
  19. kaczor912

    kaczor912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    a nie miales przypadkiem juz utworzonego profilu wczesniej o tych nazwach bo jak miales to nie pojdzie trzeba je usunac i na swizo samemu ogarnac to tak jak jest pokazane
    A i bylo wszystko usunac save z gry wogole wszystkie pliki z pro evo 2014 z pena wszystko poprostu i najpierw wgrac te patche a dopiero pobrac pozniej pierwsza aktualke przy uruchamianiu gry pes 14 i wszystko ustawic i zapisac wszystkie rzeczy na jedym penie i nie mieszac ich tych ustawien i wg
     
  20. smokdr

    smokdr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki Kaczor - wszystko dziala. Mam pytanie - jest jakas opcja wyszukiwania przeciwnika online jak w fifie, czy tylko mozna grac w pokojach?
     
  21. Bonus4848

    Bonus4848 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja tam czekam na całego patcha od daymosa ,a taK swoja droga nie orientujecie sie moze kiedy bd mniej wiecej bd pelna wersja patcha od daymosa ? :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum