1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pes z t-mobile i nie tylko

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matheoo007, Marzec 5, 2012.

  1. matheoo007

    matheoo007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanie dotyczące Pro Evolution Soccer 2012. Chodzi mi czy istnieje możliwosc wrzucenia do gry T-Mobile Ekstraklasy (o ile oczywiscie wyszedl taki patch) i czy mozna dograv jakies inne patche. Widzialem ze wychodzily jakies na PV ale zbytnio sie w nich nie orientuje. Jesli byłby ktos w stanie o ile sie da to pomoc w wyborze i instalacji to byłbym bardzo wdzieczny :). Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. strike5

    strike5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jezeli jest patch z polska liga to nie ma problemow go wgrac, ale raczej watpie zeby taki wyszedl, a wystarczy miec skonfigurowanego pena z xboxem, wrzucic na niego patcha i potem skopiowac na dysk konsoli i wczytac w grze
     
  6. strike5

    strike5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  8. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  9. strike5

    strike5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dokladnie , z tego co widze jest troche tych patchy jest rowniez dodatek ze przy golu ,faulu itp mozna zalaczyc wibre w padzie.

    Moze ktos by mogl zrobic poradnik jak najszybciej i najlatwiej wrzucic te patche do naszego xboxa :)
     
  10. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    A juz rozumiem aby patche działały trzeba pobrać z live DLC
     
  11. strike5

    strike5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy moge spokojnie pobrac DLC z live jesli mam przerobke ? bo nie podlaczalem sie nigdy wczesniej do sieci
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie wiem skad wziales te teorie
     
  14. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Z instrukcji wgrywania każdego patcha oraz z własnych doświadczeń, wgrywając pacza wyświetla się że pliki są niezgodne z wersją gry i nie chodzi to o wersje TU, tylko o DLC które musisz pobrać z live no chyba że masz RGH/JTAG.

    Jeżeli nie to powiedz jak to PES 2012 Option File Xbox 360 - Daymos OPE Elite OF V2 + Tutorial | PES Patch,PES 2012 Patch,Pes 2012 Update,PES 2011 Patch,Pes Edit wgrać do gry, mając wersję pesa 1.0.3 bez pobranego żadnego DLC czy jak kto woli Data Packa ;)
     
  15. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ja nie mam zadnego DLC i mi dziala... normalnie sie wgrywa tak jak juz pisalem na poczatku tego tematu, kopiuje sie na pendrive skonfigurowanego z xboxem programem np horizon, przenosi sie na dysk i wczytuje w grze... cala filozofia


    a po drugie co tu ma wersja gry do rzeczy jak to nie sa oryginalne patche tylko fanowskie zrobione w edit team zawartym w grze? tu wersja nic nie ma do znaczenia tak samo jak dlc
     
  16. strike5

    strike5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Barman_2000 masz opis do tego horizona od a do b jak wrzucic patche do pes na xboxa ?
     
  17. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie mam bo ten program jest banalny, wystarczy przeciagnac zawartosc ktora chcemy skopiowac w okienko programu a on juz sam to odpowiednio skopiuje i ponazywa foldery
     
  18. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Tworze pacze na PC, z paczami na X360 nie mam do czynienia, ale jestem pewien w 100% że plik edit czyli tzw. OF w tych paczach fanowskich (tak jak i na PC) robiony jest na konkretnej aktualizacji gry i działa tylko pod nią. W przeciwnym wypadku w każdej instrukcji wgrywania paczy(na x360) nie pisałoby że do działania potrzebne jest pobrane z live DLC.
    W wersji 2011 owszem były dodatki które nie wymagały DLC, ale w wersji 2012 takich nie znajduję. Co do Horizona to bardzo łatwo przez niego wrzucić save czy TU, ale juz folder z prawie 400 plikami chyba nie, patrząc jakie wszyscy maja z tym problemy.
     
  19. strike5

    strike5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzis wgralem daymosa na pendrive przerzucilem horizonem wszystk ook. w grze zaczelo wczytywac po czym wyskoczylo abym sciagnal aktualizacje. jak wyglada pobranie aktualizacji moge to zrobic z poziomu gry czy musze zarejestrowac sie w LIVE poczym tam poszukac . pzdr dodam ze mam wersje 1.0
     
  20. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa

    glupoty gadasz jak nie wiem co, kazdy patch do pesa nawet z 1000 plikow wgrywalem tym programem i bylo ok, nie to co przez inne z ktorymi byla masa problemow, a co do wersji gry, czy to na PC czy na XBOXIE do pesa wersja gry nic nie robi, na kompie wczesniej kazda wersje patchowalem, na xboxie od 2010 i nigdy nie musialem miec najnowszej wersji zeby wszystko dzialalo, tymbardziej ze sa to pliki fanowskie ktore nie musza pochodzic od wersji gry, zainstalowalem ten patch a NIE mam DLC i dziala mi wiec to jest po to napisane aby w razie czego uniknac bledow, pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum