1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pewien problem z odtwarzeniem...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sethcab, Lipiec 5, 2011.

  1. sethcab

    sethcab Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Iława
    Dzisiaj zrobiłem aktualizacje bo kupiłem sobie Live'a na 48 i chciałem pomucić trochę w UFC po sieci. Pograłem trochę potem chciałem zmienić na Fife (kopia zapasowa) i się okazało że nie wchodzi, wyskakuje otwórz płytę DVD. Okazało się że mam tak z każdą kopią zapasową.

    Miałem przeróbkę LT1.1+ czy coś w tym stylu. Jak to odwrócić? :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A jednak mimo, że codziennie się o tym pisało dalej nie wszyscy wiedzą. Aktualizacja skasowała lt, jak chcesz znowu grać na piratach trzeba przerobić jeszcze raz.
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zawsze jak wyskoczy monit o aktualizacje to nie rób tylko najpierw odpal xboxforum.pl i zobacz co w trawie piszczy...a tak to teraz konsola do ponownego przerobienia
     
  5. sethcab

    sethcab Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Iława
    No to **********... Ciężko się przerabia samemu? Rozumiem że nie ma jakiegoś master reseta bo teraz troche poszukałem i widze wątki o downgradzie dash'a w których ludzie piszą że nie da rady.

    Edit: Jak narazie doczytałem się że potrzebny jest kabel SATA - posiadam taki a nawet dwa. Rzucicie jakimś poradnikiem? Może być po angielsku. Ściągam już jungleflashera bo do tego jak narazie doszedłem. Jakieś protipy?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    heh nie da rady....jak masz klucz to można sata z kompa i rura....ale jak nie masz klucza to szukaj kogos kto ci przerobi.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum