1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pewna niejasność z wypaleniem płyt

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Tian, Sierpień 16, 2012.

  1. Tian

    Tian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    Witam!
    Mam konsole X360 z 2008 roku z napedem LiteOn i przerobka LT+ 3.0, czytalem artykul na forum o wypalaniu plyt pod LT+3.0 i widze ze jest z tym troche wiecej zabawy niz za czasow jak to robilem na iXtreme 1.4.
    Moja konsola jest zbanowana wiec nie zalezy mi na jakis super ostroznosci, chcialbym tylko moc w dane gry pograc. W takim wypadku czy naprawde potrzebuje jakiejs konkretnej nagrywarki w PC Liteon iHAS x24B? Zadziala gra jak to zrobie tak jak kiedys robilem czyli downgrade z iXtreme 1.5 i 1.6 do 1.4 programem 3rd.wave.patch?
    Jak juz mowilem nie zalezy mi na tym zeby moja kopia gry byla jakos zabezpieczona przed banem po dolaczeniu do Xbox Live bo juz tego bana mam ;)
    Jestem troche w plecy z wypalaniem plyt na xboxa a w artykule nic nie wspominaja o takich przypadkach jak moj :p

    Dodam jeszcze tylko tyle ze zalezy mi na zainstalowaniu gry na dysk, nie chce grac online i moja nagrywarka (jak twierdzi menadzer urzadzen) to Optiarc DVD RW AD-7240S ATA Device
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Nagraj normalna nagrywarka poradnikiem ktory czytales (nagrywanie plyt pod lt 3.0), jedyny minus- nie zainstalujesz gier xgd3 na hdd.
     
  4. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Nagrywanie pod LT3 jest mniej meczace niz zmienianie tych wave z 14 na 4 itp gre puszczasz abgxem 1.0.6 i nagrywasz w tym artykule jest wszystko jasno pokazane:)
    Jesli chodzi o nagrywarke to nie jest to duzy wydatek a gre nagrywasz 1:1 czyli 100%(ihas rewizja B) a nie jak w przypadku zwyklej 97%,mozesz nagrywac na zwyklej ale z dysku bedziesz mógł grac tylko z trickiem ze zciszona muzyką w tle,ale to i widzisz jest wyjscie z sytuacji:)
    Ja osobiscie uzywam ihasa i polecam go kazdemu kto chce grac z dysku:)
     
  5. Tian

    Tian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jawor
    Czyli jesli chce grac we wszystkie gry z dysku to musze miec ta nagrywarke ihas?
    Co to za trik ze sciszona muzyka?
     
  6. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Tylko XGD3 jesli chodzi o trick to wlaczasz muzyke np z pena zciszasz i wlaczasz zainstalowana wczesniej gre pozniej w trakcie gry mozesz calkiem wylaczyc
     
    1 osoba to lubi.
  7. fatis

    fatis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podepnę się pod ten temat bo mam problem. Mam przeróbkę LT 3.0, Obrazy xgd3 nagrywam u znajomego, który posiada odpowiednią nagrywarkę i to działa.
    U siebie nagrywam na swojej nagrywarce za pomocą isoburn obrazy xgd2. I teraz jest problem bo część płyt ostatnio nie chce konsola odczytać. Nagrywałem Assasins Creed 2 i elegancko się nagrało. A natomiast Fallout3 i Worms collection xbox pisze że nie rozpoznana płyta. Obrazy są w porządku, źródło też. Nie wiem od czego to zależy że jedne działają a inne nie. ABGX pokazuje że jest ok. Nagrywam jak już pisałem imgburnem z prędkością 3.0. Może jakieś podpowiedzi ?
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    abgx360 autofix level 3?nagrywaj clonecd jak masz zwyklą nagrywarke.
     
  9. fatis

    fatis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wypaliłem clonecd - nadal to samo. Wypale u znajomego. Może nagrywarka już nie daje rady
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wypal imageburnem a nie jakimis badziewiami :) acha no i jakies konkretne plyty verby lub platinum i tyle na ten temat ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum