1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Phat Falcon 2009 Wycena.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wwjarekww, Lipiec 17, 2013.

  1. wwjarekww

    wwjarekww Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, prosił bym o wycenę takiego oto zestawu:

    -Konsola Xbox 360 Phat płyta Falcon RGH + Lt.3.0 (konsola z HDMI, rok produkcji 2009, pudełeczko, zasilacz, zaślepka od dysku, kabel chyba do starych typów tv bo ma euro na końcu)
    -Pad 2 szt. ( w jednym RB nie działa)
    -Dysk 250 GB (nieoryginalny, w obudowie)
    -Gitarka do GH
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    500-550 bez gitary
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    400 max

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    440,-
    falcon z 2009 ?
    Jesteś pewien że to falcon ?
     
  6. wwjarekww

    wwjarekww Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam, tak masz racje to Jasper, na naklejce 14.2A oraz styki od zasilacza się zgadzają, zasilacz 175W. Prosze jednak o potwierdzenie i czy zwiększa to wartość ?
     
  7. wwjarekww

    wwjarekww Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jednak robiąc RGH, czip programowałem pod Falcona i działa bez problemu.
    Proszę o wyrozumiałość jestem amatorem :)
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    14,2A to Falcon no i zasilacz 175W. Jasper ma 12/150.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum