1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Phat Jasper + RGH, nie działa kinect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kotlin, Maj 11, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kotlin

    kotlin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Koledzy możecie mi pomóc?? zanim napisałem wiadomość popytałem wujka google i forumowej szukajki ale nic co znalazłem mi nie pomogło.
    Otóż, odebrałem dziś mojego Jasperka do którego zainstalowano RGH, chip coolruner. Na konsolce był dash w wer. z końcówką 599. Po odebraniu mam dasha 719, ale bez awatarów, zresztą przerabiający mi mówił że tak będzie. Najgorsze jest to że Kinect przestał mi działać a dla mojego 4-letniego synka to tragedia ( tak jakby mi zabrać kompa :D ). Przy podłączeniu kinecta konsola pokazuje komunikat aby połączyć się z Live w celu wykonania update'u. Czy to wynika z niewłaściwie zrobionej przeróbki, czy też wystarczy mi wgrać jakąś aktualizację?? I jeszcze jedno. Zaczął mi wyskakiwać denerwujący komunikat na temat braku możliwości podłączenia się do live (to oczywiste - nie ma kabla) i że moje postępy w grze nie zostaną zapisane. Czy da się to wyłączyć?? Przekopałem już ustawienia konsoli z 10 razy ale nie widzę opcji która mogłaby być za to odpowiedzialna.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    1 osoba to lubi.
  4. kotlin

    kotlin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiesz, staram się nie być upierdliwy i jeżeli mogę coś zrobić sam i dodatkowo się nauczyć czegoś nowego to zawsze korzystam. Wg tej drugiej wiadomości powinienem znaleźć dasha w wersji którą mam i spróbować wgrać awatary?? Już szukam 719 i wrzucam do $$ystemUpdate :) dam znać czy poszło
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    $$ystemupdate ma być :)
     
    1 osoba to lubi.
  6. kotlin

    kotlin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z małych liter, ok, na stronce było na pewno $$ystemUpdate, ale spróbuję jak mówisz :)


    Edit: Dzięki bardzo. Dokładnie tak jak mówiłeś, Dogranie avatarów poprzez instalację dasha w takiej ver. jak mam ($$ystemupdate - małe litery) Jeszcze tylko sprobuję się pozbyć tego komunikatu...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum