1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Philips & Lite-ON Flash ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ozg, Listopad 6, 2010.

  1. ozg

    ozg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otworzylem dzisiaj mojego X'a w celu sprawdzenia napedu, jest to Philips & Lite-On

    FW Ver: 83850C
    HW Ver: A0A2
    Model No: DG-16D2S-O9C

    Data produkcji: August 2009 ( wiec jaka to jest wersja, v2, czy 3 ? )

    Jak obchodzi sie flashowanie tego napedu ?

    Za pomocne odpowiedzi i wskazowki nagradzam podziekowaniem :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Ciężko powiedzieć. Jest to v2, flash może pójść bez lutowania, ale równie dobrze może być tak, że będzie trzeba go robić jak v3 z cięciem ścieżek i lutowaniem.
     
  4. ozg

    ozg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. ozg

    ozg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tym poradniku pisza rowniez o jakims Maximus Vampire Lub Xecuter Probe v2 ktory kosztuje 250zl, nie da sie obejsc jakos bez tego ? Ta cena jest przerazajaca a chcialbym to zrobic sam ( mam doswiadczenie z lutowaniem itd ) Prosze o odpowiedzi bo bez tego nie moge sie zabrac do roboty :(
     
  6. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Da się to obejść. Będzie potrzebny opornik 20Ohm, cztery szpilki i dwa cienkie przewody. 3,3V i masę bierze się z wtyczki zasilania.
     
Wczytywanie...

Poleć forum