1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pierwsze nagrywanie - nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rafalktkd, Czerwiec 24, 2011.

  1. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Nagrałem własnie GTA IV na płytę według tego sposobu Jak nagrywać gry na Xbox 360 - Komputery.Spryciarze.pl i robi się czarny ekran po czym wyskakuje informacja że nie może odczytać płyty i żebym przetarł płytę szmatką... Co się dzieje ? PS: Wersja przeróbki 1.61
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. m310ax

    m310ax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jaka płytka ? chodzi o firmę i czy DVD+R DL ?
     
  4. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    DVD+R DL Verbatima. Chciałem jeszcze nagrać wczoraj Crysisa 2. Tym razem bez zabawy z ABGX360 i jak włożyłem płytę wyskoczyło okno z aktualizacji, dałem żeby zaktualizowało. Wszystko ładnie poszło. Po aktualizacji już to samo co z GTA IV ;/ Nie wiem co jest nie tak...
     
  5. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Jakim programem i nagrywarką nagrywałeś??
     
  6. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywarka to nie wiem bo jest od nowości w komputerze. Wiem, że LG. Nagrywałem przez Clone CD.
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jaka gre nagrywales
     
  8. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    @up
    ogarnij czlowieku. przeczytaj temat / pytanie / 2 posty i bedziesz wszystko wiedzial zamiast nabijac posty glupimy pytaniami na ktore sam sobie mozesz odpowiedziec czytajac tylko kilka postow.

    Co do tematu - nagrywales jakies inne gry poza tymie dwiema? jakies nieco starsze? wszystko dziala bez problemu czy wystapily jakies problemy? ... wina nie lezy po stronie nagrywarki oraz plyt i programu (moim zdaniem) ... z codem dzialo mi sie tak samo... gry musisz przeprowadzac przez abgx.

    pokaz nam log z abgx'ai i bedziemy wszystko wiedziec.

    edit:

    Aha i jakiego masz dasha? **12625? jezeli nie wiesz jak sprawdzic jaka masz aktualizacje to wejdz w ustawienia system i tam bedzie pisalo. jezeli bedziesz mial problemy wpisz w google "jak sprawdzic jakiego mam dasha" czy cos w ten desen
     
  9. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Rafalktkd:
    Pokaż pełen log abgx360 z już wypalonej płyty DVD napisz również, czy inne gry ci działają.
     
  10. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dasha mam 2.0.12625.0. Inne gry działają ale ja ich nie wypalałem. GTA IV i Crysis 2 to moje pierwsze gry jakie próbowałem nagrać i obie mają taki sam błąd. Daję screena z GTA IV z ABGX360 Imageshack - abgxq.jpg . Nie jest to log z już nagranej płyty tylko z tego co nagrałem a tą płytę. Jedno co jest dziwne to jak przepuściłem grę przez ABGX i chciałem ją nagrać to clon nie widział jej normalnie (widział tylko jakiś plik dvd) Musiałem przestawić na "All files" żeby clone dopiero zobaczył ten plik .ISO (na filmiku było inaczej)
     
  11. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Rafalktkd:
    Log z nagranej płyty oznacza log z nagranej płyty.

    Jednak teraz to i tak bez znaczenia. Ten plik .dvd zawiera informacje dla programu nagrywającego, w jaki sposób ma on nagrać płytę. Te płyty które już wypaliłeś nadają się do wyrzucenia.
     
  12. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mam nagrać ten pliczek DVD a nie .ISO ?? o_O
     
  13. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Plik .dvd masz otworzyć w programie nagrywającym,a nagra się .iso.

    W pliku .dvd są informacje o LayerBreak płyty =1913760 .
     
  14. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Masz tu tutka o nagrywaniu gier na xboxa360
    http://xboxforum.pl/iso-f31/nagrywanie-obrazow-iso-windows-4.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum