1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pierwsze uruchomienie konsoli.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kamsztof, Listopad 14, 2010.

  1. Kamsztof

    Kamsztof Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Wkrótce nabędę Xboxa 360 i w związku z tym mam pytanie: Jak wygląda pierwsze uruchomienie konsoli? Tworzy się konto Xbox Live? Będzie polskie? Proszę o opisanie jak to wygląda. Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Wszystko będziesz miał na ekranie, wyświetlane, krok po kroku, wystarczy czytać ze zrozumieniem, a nie będzie żadnych problemów.
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    I oczywiscie bedzie tworzyl swoje konto.
    Tak, mozesz stworzyc konto XBL na polske.
     
  5. DELTA spliff

    DELTA spliff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wronki
    Generalnie to tak jak masz już pieniążki idziesz do sklepu, kupujesz.
    wracasz do domu (teraz uwaga ważne) delikatnie otwierasz pudełko, podłączasz konsole, gdzieś na środku panelu masz klawisz włącznika
    . ok bez jaj to czasem chociaż nie zawsze (najczęściej nie ale) 1 jeżeli konsola nie chcę się połączyć z netem to trzeba się pobawić z ustawieniem bram sieciowych w xboxie (zależy od routera) tudziesz z ręcznym przypisaniem nr ip.
    ale ogólnie wskazówki są idioto odporne więc jeżeli twoje iq przekracza więcej niż 2 to wierzę że nie powinieneś mieć problemu

    uwaga

    istotne jest założenie maila na yahoo lub na Sign In i przypisanie go do konta stworzonego na konsoli
     
  6. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Podepnę się do tematu XBL jest już w polsce?
    Czy wszystkie informacje, nowości i różne tego typu pierdoły zamieszczone na xbl są wyświetlane w języku polskim?
    Wiem że może trochę zaspałem ale nie mam konsoli podłączonej do internetu, wiecie dlaczego :)
     
  7. 290292

    290292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świecie
    Hehe podoba mi sie wypowiedź DELTA spliff dobry motyw z tym iq. A ogólnie wszystko masz napisane na ekranie.
     
  8. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    taa :} jest w pl
     
  9. Kamsztof

    Kamsztof Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No cóż... mam na dzieję, że moje IQ przekracza 2 he he ;) Dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum