1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pierwszy dzien z xbox live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pele321, Grudzień 26, 2010.

  1. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Siema dzisiaj sie zarejstrowałem na xbox live i chcem zobaczyć na jakim regionie sie zarejstrowałem jak to sprawdzić ? jak zmienić wiek? bo wpisałem ze mam 16 lat a chcem podać 18 zeby nie było jakichś blokad i opiekuna rodzica czy coś takiego. z góry dzienx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie wiesz gdzie się zarejstrowałeś?? Chyba tam,gdzie masz ustawienia w konsoli(region).Wieku zmienić się już chyba nie da.Jakbyś mógł,to zmień najlepiej na dwadzieścia,albo więcej,żeby nie było kłopotów.
     
  4. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    nie wiem gdzie sie zarejstrowałem bo nie patrzałem na to . to jak to dokładnie sprawidzić ?
     
  5. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No mówię że w ustawieniach masz region,i tam sprawdzasz.
     
  6. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    wchodze w ustawienia konsoli --> język i ustawienia regionalne -->ustawienia regionalne i tam mam napisane POLSKA o to chodzi ?? jak mienić wiek ?
     
  7. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Tak o to chodzi.Nie da się zmienić wieku,tylko nowe konto,z tego co pamiętam.
     
  8. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    czyli musze założyć nowe konto zeby zmienić wiek? a teraz mam darmowego live'a to jak mi sie skończy i założe nowe konto to też będe mieć darmowego ? jak założe nowe konto to te punkty G mi sie wyzerują ?
     
  9. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    Masz chyba 3 na jedną konsolę, przez 1 miesiać. 3 darmowe konta.
     
  10. stfu

    stfu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak masz 3x 1 miech darmowego czyli 3 konta.

    Jak zarejestrujesz nowe konto to G się wyzerują.
     
  11. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    a zarejstrowałem 1 konto i wpisałem ze mam 16 lat i musiałem stworzyć konto rodzica i to mi sie liczy jako 2 konta czy 1 ??
     
  12. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Region konta sprawdzić można, wchodząc w ustawienia konta/profil na stronie xbox.com. Ustawienia na konsoli region język nie dotyczą tego. Wieku nie zmienisz no chyba że poczekasz 2 lata to będzie 18
     
  14. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    ok dzienx ale jeszcze pytanie czy jak założyłem jedno konto i wpisałem ze mam 16 lat to musiałem utworzyć drugie konto niby rodzica i to mi sie liczy jako 2 konta czy 1 ?

    edit
    no to jak jest z tymi kontami ?
    a jeszcze mi sie pytanie przpomniało. jak teraz mam fife 10 i zrobiłem tam swoją gwiazdę i jeszcze mam bad company 2 i mam tam trochę misji zrobionych to jak założę nowe konto to będą te misje czy będe musiał je od nowa robić i czy w fifie ta gwiazda będzie czy też od nowa będe robić musiał czy zostanie tak jak teraz jest ?? prosze o szybką odpowiedz .
     
  15. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
  16. asagy

    asagy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    na nowym profilu nie będziesz miał swojej gwiazdy, ani zapisanych stanów gry, chyba ze savy będziesz miał na urządzeniu przenośnym(chyba w ten sposób to działa)
     
  17. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    ok dzienx za odowiedz. jeszcze czekam na odowiedz na poprzednie pytanie
     
  18. niziki

    niziki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wydaję mi się, że jako dwa. Założyłeś na jednej konsoli dwa konta więc są chyba liczone jako dwa.
     
  19. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Tak jako dwa
     
  20. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    aha dzienx a teraz mam założone te 2 konta i jeszcze jedno założyłem przez kompa na xbox.pl i mam je juz na xboxie to liczy mi sie jako 3 czy moge jeszcze stworzyć jedno ?

    A jeszcze pytanie. po co są te klany do gier np fife,bad company 2 co to daje?
     
  21. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Nie wiem, najlepiej sprawdz :)
    Klany zrzeszają graczy (chyba, bo miałem sporą przerwę z xboxem, i mogło mi sie zapomnieć)
     
Wczytywanie...

Poleć forum