1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pierwszy Xbox 360 arcade czy elite POMÓŻCIE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez emilem, Czerwiec 27, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. emilem

    emilem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na początek chciałem się z wami przywitać tak że Witam wszystkich forumowiczów:)

    Mam problem od jakiegoś czasu próbuje sobie kupić xboxa 360 przeglądając aukcje i czytając w internecie różne wypowiedzi wiem że brać Xboxa na płycie jaspera. I mam aktualnie możliwość kupna takich wariantów:
    biały Arcade +pad+zasilacz +lt3.0 gwarancja 6mies. za 500zł z przesyłką
    czrny Elite +20GB dysk + pad + zasilacz + lt.3.0 gwarancja 3mies. za 650zł z przesyłką ewentualnie bez dysku to 600zł

    i teraz mam dylemat który wybrać... jeśli wyjdzie nowa aktualizacja to jaka cena będzie zrobić nową i którą wersje wybrać bo naprawdę się zakłopotałem...

    Pozdrawiam:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ja ci mogę sprzedać premiuma (jasper) z LT 3, hdd 60GB za 550zł z wysyłką :)
     
  4. emilem

    emilem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zero gwarancji ile to polata:p
     
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jasper się nie psuje. Jak będziesz szanował to ciebie przeżyje. Gwarancja dawana przez magików na allegro to czysta fikcja.
     
  6. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Jasper albo slim na inne modele nawet nie patrz miałem już dwie konsole padły na roda trzecia kupiłem jaspera działa już dwa lata.
     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Arcade , Premium , czy Elite nie różnią się niczym w środku (mówimy o płycie Jasper) , tylko kolorem obudowy (Elite czarna).
    Więc patrz na doposażenie i ewentualnie gwarancję.
     
  8. emilem

    emilem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie najbardziej trzyma mnie gwarancja bo jakby nie ona to bym kupił są oferty po 220zł z 7dniową gwaracją ale to nie wiem czy na 8-my dzień by nie padł...
    Dzięki za wyjaśnienie czym się różnią że tylko wyglądem...a chodzi mi jeszcze o aktualizacje czy są droższe... nie można samemu zrobić w tych elite lub premium?
     
  9. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Aktualizacje dashboarda są bezpłatne. Nie bierz tych konsol za 220zł z kilkudniową gwarancją, są one po naprawie RRoD'a, więc długo nie pochodzą. :)
     
  10. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Tobie pewnie chodzi o koszt przeróbki. Więc cena jest raczej jednakowa (w Slimach drożej i nie wszystkie się da).
    Jeśli dobrze poczytasz forum to istnieje możliwość samemu sobie to zrobić. No ale te 30-50 złociszy (strzelam patrząc na ceny na alledrogo) nie jest to dużo , a masz spokojną głowę i nie obawiasz się że coś spiździsz , jeśli to dasz komuś obeznanemu w temacie.
     
  11. emilem

    emilem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha czyli dashboard jest bezpłatnie a jeśli by wyszła następna przeróbka po lt 3.0 to cena będzie jednakowa tylko w slimach droższa lub niemozliwa...
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    dokladnie tak
     
  13. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Drogo ja kupiłem nie cały miesiąc temu za 340 zł elite z płytą jasper niby bez dysku ale za tą cenę się opłacało . Poszukaj lepiej bo za 600 coś kupisz slima
     
  14. emilem

    emilem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    znalazłem jeszcze coś takiego ale to tez wychodzi drogo:
    elite jasper v2 + lt 3.0 +okablowanie + 6mies.gw za 460zł z dyskiem 120gb 580zł
    premium jasper + lt 3.0 + okablowanie + 2mies. gw za 329zł
     
  15. ZjemCiButy

    ZjemCiButy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Idź do sklepu np RTV Euro AGD tam mają dobre ceny. Kup nową konsolkę z gwarancją na 2 lata (z możliwością przedłużenia), a nie będziesz się pierdzielił z allegro. Nie wiadomo co ci ludzie mogą sprzedać
     
  16. willox125

    willox125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Cieszyn
    jeżeli zamierzasz ściagać dlc to ja brałbym elite'a bo masz już do niego dysk
     
  17. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No nie wiem najtańszy xbox 360 w euro kosztuje 899 a autor tematu szukał czegoś w miarę taniego poz tym według mnie nie opłaca pchać sie w nowego xboxa 360 bo zbliża sie nowa generacja a jak widać było po zeszłej generacji tylko wszedł nowy xbox to microsoft olał pierwsza generacje sony przynajmniej coś jeszcze na ps2 wydawało


    Wysyłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum