1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pierwszy xbox 360 i kilka pytan :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chester35, Listopad 24, 2010.

  1. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
    witam . od dwóch tygodni przeglądam forum i wkoncu zdecydowalem sie zakupic moją pierwszą konsole . padlo na xbox 360 slim 4 gb , chcialem 250 ale wolałem dolozyc te 300 zł do tv a dysk dokupie pod koniec roku jak bede mial kase. konsola jeszcze nie dotarła ale kumpel pozyczyl mi 2 gry Alan Wake i Castlevania LOS . i mam takie pytanie czy którąs z tych gier bede mogl zainstalowac na dysku ? zeby oszczedzac napęd bo czytalem ze jak sie z plytki gra to troche sie psuje;/ jesli ktos posiada te gry to bardzo bym prosil o odpowiedz. a drugie moje pytanie to czy jak gra sie na XBL to kolesie czitują tak jak na PC ? narazie konsoli nie bede podpinal do neta ale w przyszlosci mam taki zamiar . i ostatnie pytanie czy ktos moze napisac gdzie kupic taki dysk do xbox slim , na allegro widzialem dyski ale czy one sa dobre ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Żadna z tych gier się nie zmieści. A bajki o napędzie niszczącym się po pół roku możesz sobie odpuścić. Miałem zephyra 2 lata na samym napędzie jechał nic mu się nie stało oprócz rrod'a :D Zresztą sprowadza się to do tego ,że konsola głośniej pracuje.Kolesie nie "czitują" tak jak na PC więc nie masz się o co martwić chodź niektórzy mają rapid fire w padzie ;/. Na allegro jest mnóstwo dysków z obudową i bez niej przykład:Dysk 250GB do Microsoft XBOX 360 SLIM (1322287697) - Aukcje internetowe Allegro z obudową , i bez :HIT DYSK TWARDY 250 GB XBOX 360 SLIM POZNAŃ TULCE (1336273447) - Aukcje internetowe Allegro zależy jeszcze jaka wielkość bo są i 120 GB i taki kup bo 250 i tak nie zapełnisz.
     
  4. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
    a jaka jest róznica dysku z obudową i bez bo cenowo jest dosc duza , daje cos ta obudowa czy tylko lepszy wygląd. i czy taki dokupiony dysk wsadza sie do konsoli czy jak to działa?
     
  5. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
    3 godziny temu konsola trafila w moje ręce :) wrażenia jak narazie pozytywne , na pierwszy ogien odpaliłem castlevanie grafika wyglądala niezle bo gralem na 24 CRT jutro moze juz kurier przyjedzie z 42 LG i zobacze jaka róznica bedzie przez HDMI . kosola to slim 4 gb i myslalem ze kolor bedzie ten piano black a byla zwykla czarna ? mysle sobie WTF ;/ ten model rózni sie czyms jeszcze od 250 gb ? oprucz dysku i koloru ?
     
  6. ufo400

    ufo400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Nie, ale za to w 4Gb masz matowe wykończenie (nie będzie ci się brudzić jak 250Gb) więc są plusy.
     
  7. pieczq

    pieczq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jak podłączysz przez hdmi do lcd to będzie dużo lepiej :)
     
  8. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
    mam jeszcze takie pytanie do was , podczas gry w castlevania dwa razy wyskoczyl mi komunikat ze odblokowalem achivment i dostalem 20G czy to są te punkty microsoftu?? jesli tak to ile takich mi potrzeba zeby cos kupic np jakis dodatek do gry .
     
  9. przoms

    przoms XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie, to są punkty Gamer Points czy jakoś tak i nie można za nie nic kupić ani na nic ich wymienic. Są po to żeby porównać osiągnięcia z innymi graczami.
     
  10. TrueUser

    TrueUser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
    Punkty o których piszesz służą tylko do lansu :D
     
  11. Peszek

    Peszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary
    TrueUser - haha, dokładnie :D
     
  12. cysio92

    cysio92 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hehe
     
Wczytywanie...

Poleć forum