1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pilna pomoc!!! :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez batman17, Październik 21, 2010.

  1. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Witam!
    Nagrałem medal of honor z prędkością 2.4x na płyte verbatim cd clone. Niby wszystko ok zaczynam grać w kampanie i sie zawiesza na wczytywaniu poziomu. Ciągle to samo nagrałem gre z 4 razy i ciągle to samo. Nawet pobrałem drugi raz i nie sprawdzając w abgx - też ten sam problem :( ... Przedtem było wszystko ok nie wiem dlaczego teraz jest inaczej.
    Z góry dziękuje za wszystkie pomocne odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. simon422

    simon422 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najprawdopodobniej to wina obrazu gry.ściągnij jakiś inny:D
     
  4. pitagoras1990

    pitagoras1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Jeżeli agbx zapewnia, że obraz płyty jest dobry to chyba jest problem z CDClone'm albo z nagrywarką. Sprawdź w agbx czy aby na 100% obraz jest dobry, albo najlepiej ściągnij nowy obraz i sprawdź.
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Albo nagrywarka, albo program, albo napęd w xboxie. któreś musiało zawinić.
     
  6. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
  7. szem44

    szem44 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W-wa
    Dokładnie tak, instalacja gry na dysk to pierwsze co musisz sprawdzić jeśli podczas instalki będzie wywalało np przy 65 % to znaczy że coś nie tak z obrazem/ płytą.
     
  8. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    hmm gry zawsze nagrywam na dysk :), nagrywarka jest dość nowa ma około 4 miesięcy i ostatnio nagrywałem gierki to hulały... Program do nagrywania też chyba nie, bo użyłem cleneCd i imgburna i ciągle w tym samym momencie się zacinają... więc chyba to wina obrazu ... jutro bede miał ea mma, więc zobaczymy ... wielkie dzięki, że chcieliście pomóc :D
     
  9. Kawczirs

    Kawczirs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Witam, miałem ten sam problem tylko z inną grą. Po filmiku wprowadzajacym do gry zawieszała mi sie gra. Jak sie okazało była to wina w 100% nagrywarki. Pożyczylem od kumpla inną i normalnie wypaliło
     
  11. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    prawdopodobnie masz zrypaną nagrywarke i koniec.. możesz zmienić fw nagrywaki czy coś.. a jak nie to pożycz od kogoś i wtedy sprubuj
     
Wczytywanie...

Poleć forum