1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pilna prośba - ac:b

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez TytiX, Styczeń 20, 2011.

  1. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Witajcie, mój problem polega na tym, że moja nagrana gra (AC:B) wymaga pewnych aktualizacje, których nie mogę zainstalować ze względu że "płyta jest brudna". Grę zainstalowałem na dysku lecz nie mogę jej odpalić ponieważ nie mam tych aktualizacji. Mam bardzo gorącą prośbę. Czy ktoś mógłbym zamieścić mi linka z aktualizacjami, które są wymagane do odpalenia gry? Nie wiem czy to się przyda, lecz na wszelki wypadek podam parę informacji. Mój napęd to samsung, ixtreme LT. Z góry dziękuję.

    ps. Chodzi tylko o aktualizację przez pendrive'a/płytę CD

    Sory za double posta, ale zbliża się wieczór i chciałbym trochę posiedzieć w nocy przy tej grze. Dodam jeszcze że dashboard mi się zainstalował "jak by w połowie" - wygląd jest taki nowszy ale z niektórych funkcji nie można korzystać bo wyskakuje jakiś błąd (ponieważ do końca nie dochodzi aktualizacja z płyty). Proszę - pomóżcie..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kozman

    kozman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Trzeba było najpierw poczytać o metodzie na 3 dashe. Teraz z Iextreme LT to sobie w AC:B nie pograsz.
    Konieczna aktualizacja do LT+. Najnowsze dashboardy są ogólnodostępne w internecie.
     
  4. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Metoda na 3 dashe chyba mnie nie dotyczy, ponieważ mam samsunga a nie liteona. Może wypowie się jakiś "znawca" ?
     
  5. kozman

    kozman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie zmienia to faktu, że dashboarda mógłbyś sobie sam poszukać a nie liczyć na czyjąś pomoc podczas gdy sam nie potrafisz nic znaleźć.
     
  6. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    @up, czyli mam zrozumieć, że aktualizacja z płyty z grą to aktualizacja Dashboardu - niczego więcej ?

    Bo jeśli bym wiedział, że aktualizacja ta to TYLKO dashboard a nie jakieś inne pliki nie zakłądał bym tego tematu - czyli musze ściągnąć tylko nowy dashboard, tak? Wtedy mam rozumieć gra nie będzie wymagała aktualizacji?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  8. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    167
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Zły dział, przenoszę...
     
Wczytywanie...

Poleć forum