1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PILNE Firmware

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mateoyy, Czerwiec 7, 2012.

  1. mateoyy

    mateoyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakie firmware wgrać do liteona gdyż chcę przerobić na 2.0 ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    LTPlus-025-v2.0.bin
     
  4. mateoyy

    mateoyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie działa mi to, czego to może być wina? Lub może trzeba wgrać inne ?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    liteon do fat czy do slime?
     
  6. mateoyy

    mateoyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to dobre ci podał z kluczem te lt wgrałeś? i co nie działa?
     
  8. mateoyy

    mateoyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie niestety nie dział :/
     
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    a co ci pokazuje, jakiś komunikat,błąd,
     
  10. mateoyy

    mateoyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie żadnego błędu, wszystko jak w poradniku jest git tylko jak kuż podłączam wszystko wrzucam płytkę i lipa nic nie działa.
     
  11. mateoyy

    mateoyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może to mieć jakiś związek z tym że ja klucz wpisuję ręcznie ?
     
  12. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    grę XGD2 próbowałeś odpalić ? bo może masz oki wszystko a gry źle wypalone


    firmware tol 32 ->source-> dummy.bin w target FW i spoof source to target
    nie wpisuj ręczne
     
  13. mateoyy

    mateoyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak próbowałem, żadna nie działa.
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Oryginalny film/gra działa?
     
  15. mateoyy

    mateoyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety muszę wpisywać ręcznie bo nie da rady wyciągnąć klucza bo się komputer resetuje podczas wyciągania.
     
  16. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    wyłącz RAID w biosie, odinstaluj sterowniki od SATA.
     
  17. mateoyy

    mateoyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co do oryginalnych to też nie działają.
     
  18. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    to skąd masz klucz jak ci się komp resetuje podczas wyciągania ?
     
  19. mateoyy

    mateoyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem kamerką ten ułamek sekundy gdy nie zdążył się jeszcze zresetować ;)
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przygotuj FW w JF i wgraj przez DosFlash'a.
     
  21. mateoyy

    mateoyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, a możesz podać link do jakiegoś dobrego tutka, jak to zrobić w DosFlash'u ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum