1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pilnie potrzebna pomoc RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pedroevo, Wrzesień 15, 2014.

  1. pedroevo

    pedroevo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam przerobiłem sobię konsolę na RGH, wszystko śmigało kupiłem dysk zewnętrzny.
    Dziś rano włączyłem konsolę i brak FREESTYLE, obawiam się, że skasowałem przez przypadek jakiś plik z dysku.
    Czy da się wgrać ten plik ? Czy znowu trzeba będzie zapłacić 200zł za przeróbkę ?
    Włącza się standardowe MENU, nie mam możliwości wejść w FS.
    Proszę odpisać, bo tak się zdenerwowałem, że aż nie mogę usnąć mimo, że rano na 6 do roboty :frown:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
  4. pedroevo

    pedroevo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli można sobie to zrobić samemu ?
    Nie będę musiał drugi raz płacić za przeróbkę ? :))
     
  5. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Nie będziesz musiał ;) i możesz to zrobić samemu

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przerobka jest w konsoli. Ty skasowales sobie aplikacje
     
Wczytywanie...

Poleć forum