1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pilnie proszę o Pomoc !

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Krzysztof Rauner, Sierpień 29, 2013.

  1. Krzysztof Rauner

    Krzysztof Rauner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    Witam was :D
    Właśnie zrobiłem lt 3.0 w konsolce i mam pytanko.
    Czy da się zgrać stare gry na komputer z płyt i zrobić by działały pod lt 3.0.
    jakiś patch czy cokolwiek bo płyty są nagrane pod ixtreeme 1.51 chyba.

    //Nazwa tematu powinna opisywać problem
    Upomnienie
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to stare xgd2 więc powini działać bez problemu na lt 3.0. Jak obniżałeś wave na nich to kopie się nie nadają na xbox live.
     
  4. patryk7

    patryk7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Giżycko
    mam stare gry nagrane pod ixtremee (nie wiem czy 1.51) i działają na lt 3 bez zarzutu... co do xboxlive to jak kolega wyżej.
     
  5. Krzysztof Rauner

    Krzysztof Rauner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    W tym problem że mi te gry nie chodzą. wyswietla tekst ze szmatką i tyle :( a gra na nowo pobrana pod lt 3.0 działa bez zarzutów. tylko nie chce sciągac na nowo całej masy gier.
     
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zgraj je np clonem cd lub imgburn i przeskanuj abgx360 i wypal jeszcze raz. Dziwne ,że ci te gry nie działają.
     
Wczytywanie...

Poleć forum