1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PILNIE szukam obrazow do CASTELVANIA oraz dead space 2

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez tomciopaluch, Maj 8, 2011.

  1. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    jak w tytule,, bardzo mi zalezy zeby odszukac te obrazy bo swoje ktore mialem zostaly uszkodzone , jesli ktos ma to prosze o wklejenie linkow a jesli nie mozna tu podawac linkow to prosze o przeslanie na maila monkey2@poczta.onet.pl DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    wysłane
     
  4. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    piobralem iso castlevania , wypakowalem , nic nie patchowalem, nic ni przerabialem, nagralem na verbatim 2.4 i lipa... wkladam gre do npedu , czyta dosc dlugo i wyskakuje napisotworz naped... mam przerobke LT .. prosze o jakies rady co robic..dziekuje
     
  5. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
  6. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    cos nie bardzo chyba ztym laserem bo nigdy zadna gra mi sie nie zawiesila i zawsze wszstkie czyta bez zadnego problemu..... Prosze o inne rady jak nagrac castlevania na LT+ dzekuje
     
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-i-nagranie-gry-krok-po-kroku-28681.html
    Może nie zaznaczyłeś pliku .dvd tylko .iso - trzeba zaznaczyć .dvd.
    Ja nagrywam imgburn-em i nigdy nie miałem problemów.
    Przeleć obraz abgx-em, ustawienia znajdziesz tu na forum jak się tylko trochę postarasz.

    EDIT:
    ...a bankowo masz LT+? Jak jest "otwórz napęd" to może oznaczać ża wave nie jest kompatybilny z twoją przeróbką.

    Jak dalej będzie lipa to daj napęd do przeczyszczenia i kalibracji.
    Jak to nie pomorze to napęd do wymiany.


    Pomogłem?
    Podziękuj.
     
  8. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    [XBOX360] Castlevania Lords Of Shadow [RF]

    1) pobierasz grę (zakładamy że masz już dobry obraz to pomijam ten punkt) - masz plik *.ISO i *.DVD;
    2) sprawdzam w dobrze skonfigurowanym abgX`ie (instrukcja na forum);
    3) otrzymujesz wynik np. taki:

    [​IMG]
    *DVD01

    [​IMG]
    *DVD02

    4) wypalasz obraz (w programie wybierasz *.DVD) na dobrej płycie (najlepiej VERBATIM AZO), przy najniższej możliwej prędkości (zakładam nie obciążoną jednostkę) + np. w ImgBurn zaznaczasz weryfikacje;
    5) ciesz się grą :)

    P.S
    Z tego co można założyć "nie działa" ci wyłącznie ta "nowo przygotowana" gra inne chodzą ok? Jeśli się nie mylę nie szukałbym winy od razu w hard`zie konsoli :) - oby.
     
  9. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    juz nie wiem co jest grane.... koles w sklepie mowil mi ze mi przerbia na LT+ , castelvania nie dzialala bo nie robilem nic , za drugim razem spatchowalem gre na wave 3 bo zawsze uzywalem tego patcha przed przerobka i castelvaniadziaa bez problemu.... czyli wychodzi na to ze zawsze bede musia gry patchowac na wave 3 lub 4?? zeby mi odpalily na mojej konsoli i ze jedn nie mam lt+ a LT 1.1????
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to znaczy że ziomek który ci przerabiał oszukał cie troszkę
     
  11. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    czyli mam lt 1.1???? i dxalej bde musial uzywac wavepatchera do kazej gry przd wypaleniem????
     
Wczytywanie...

Poleć forum