1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pilot do xboxa 360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Krystian266, Luty 14, 2009.

  1. Krystian266

    Krystian266 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    mam telewizor LG 37" LCD 37LG3000 a pilot od xboxa 360 mam byc uniwersalny ale nie dziala mi na tym telewizorze morze ktos wie czemu mi nie dziala i czy ktoś wie na jakich telewizorach ten pilot dziala ??? :rolleyes:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wnora1

    wnora1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Moje pytanie, czy kupiłeś pilot oryginalny MS, czy jakiś inny. Pewnie jeżeli MS to pójdzie oprócz na Xbox 360 to w Windows Media Center, a jeżeli jakiś uniwersalny to może akurat nie ma kodów w granych, albo ewentualnie poszukaj w instrukcji czy jest jakiś przycisk do strojenia pilota do TV.
     
  4. Krystian266

    Krystian266 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    tak kupiłem orginalny pilot microsofta
     
  5. bit4you

    bit4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2007
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nidzica
    ta uniwersalność chyba polega na czymś innym np:
    HD DVD
    Windowsa media player
    oraz menu NXE

    TV raczej nie obsługuje przynajmniej w moim wypadku, choć nie wiem do czego jest przycisk TV
    [​IMG]
     
  6. Krystian266

    Krystian266 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    juz zrobilem i teraz telewizor tez mi obsługuje
     
  7. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pytanie do twórcy tematu. Czym się kierowałeś tworząc owy temat w dziale Download?
     
  8. Krystian266

    Krystian266 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    jestem nowy uzytkownikiem a bardzo zalezalo mi na odpowiedzi jak to zrobic z tym pilotem , a dopiero potem polapalem sie ze to nie tu sorki Grinch
     
  9. bit4you

    bit4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2007
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nidzica
    To może byś się podzielił ta wiedza dla potomności.
     
  10. Krystian266

    Krystian266 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    wyłacz telewizor i na pilocie od xboxa przytszymaj pszycisk TV i jednoczesnie Ok po 2 sekundach będą sie swiecic tylko klawisze od 1-12 nie ruszaj tych klawiszy tylko naciskaj klawisze Ch i Pg najpier Ch naciskaj aż do puki sie nie właczy telewizor potem naciskaj Pg aż sie wylaczy i potem jak juz sie wyloczy nacisnij TV i juz powinno działac
     
  11. wnora1

    wnora1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Czyli dobrego miałem czuja, że trzeba coś przycisnąć, ale też nie byłem pewien czy m$ będzie taki fajny :D
     
  12. bit4you

    bit4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2007
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nidzica
    dzięki jednak coś z moim sharpem nie chce współpracować nie reaguje wogle na CH|PG
     
  13. Krystian266

    Krystian266 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  14. bit4you

    bit4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2007
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nidzica
    No i działa wpisanie kody pomogło dzieki
     
  15. javownik

    javownik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    USG Ishimura
    a jak zmieniąć głośność?

    już rozkminiłem, wystarczy wcisnąć TV wtedy zacznie się świecić na czerwono i można zmieniać ustawienia tv, gdy ponownie się wciście TV kolor zmieni się zielony i można wtedy zmieniać ustawienia konsoli. trzeba pamiętać by kierować pilota bezpośrednio na konsolę lub tv, a nie obok. Jak by co to szukajcie informacji na youtube.
     
  16. danio520

    danio520 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli ten pilot da się normalnie skonfigurować, żeby było można włączać i wyłączać tv? :p Mam starszy telewizor z "****"
     
Wczytywanie...

Poleć forum