1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ping

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Damianbmw12345, Styczeń 29, 2010.

  1. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    Witam. Sorry za to noobowskie pytanko, ale jak sprawdzić jaki się ma ping w GTA4, forza 3, FEAR2, far cry 2?? wystarczy mi do gta4 ale jak inne powiecie to bedzie też dobrze. :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zum51

    zum51 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kalisz
    No to mnie zaskoczyłeś nie wiem Niestety :D
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To po co piszesz jak nie masz nic do powiedzenia. SPAM.
     
  5. Everybody

    Everybody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ping podczas gry online? Myślę, że takiej informacji na temat PING'ów jakich masz, nie będzie, chociaż MOGĘ się mylić. ;)
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Powiedz może najpierw po co ci ta informacja to może sobie inaczej poradzimy?
     
  7. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    tak z ciekawości, mam łącze 2mb/s i chce sprawdzić czy dobry ping mam.
     
  8. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W xbox'ie nie ma możliwości sprawdzenia ping'a.
     
  9. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Dokładnie nie sprawdzisz za pomocą iksa pingu, ale na pc możesz zobaczyć :p
     
  10. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    W niektórych grach np.w Halo 3 jest kreseczka oznaczająca ping.
     
Wczytywanie...

Poleć forum