1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pioneer 215D firmware

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Bug, Grudzień 23, 2008.

  1. Bug

    Bug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Nie mogłem nagrać żadnej gry więc postanowiłem zrobić update f/w. I tak ściągnąłem 1.22 zamiast mojego starego 1.18. Wystąpił jednak błąd przy włączaniu update'a. Nie chciał się włączyć jaki 'mode' którego nazwa zaczyna się na k, nie pamiętam dokładnie jak on tam leciał. Wyskakuje to w logu zaraz po poinformowaniu mnie abym nie wyłączał pc. Gdy udało mi się pozbyć tego problemu i po ok. 20-25 min update się skończył, po informacji 100% process-->> Finished ( czy coś takiego) pojawia się info że nie udało sie powrócić do 'normal mode'. Co mam zrobić ? Żadne gry nie chcą mi się nagrywać, ani na philipsach, ani na platinum, ani verbatim... Potrzebuję prawdopodobnie więc najnowszego f/w. Pomożecie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    niestety 1.22 to jest najnowszy firmware , może wgrywałeś firmware od 215 , a nie od 215D ?
     
  4. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Podaj dokładną nazwę fw, który wgrałeś lub link skąd ściągałeś.
     
  5. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    A niepobrałes czasem firmware do 115 teoretycznie ta sama nazwa ale czy zawartość jednakowa.Z tym problemem proponuje ci sie udac na forum cdr.info tam jest wieksza sansa na fachowa pomoc.
     
  6. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. Bug

    Bug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    no dokładnie z tej strony co podałeś mam ściągnięte oba fw... nosi nazwę DVR215D_FW122EU, zaraz załącze screeny z loga
    [​IMG]


    Ktoś wie jak temu zaradzić ?
     
  8. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sterowniki sata wgrane ? i sprawdz na innym kablu sata
     
  9. Bug

    Bug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    na innym kablu próbowałem, sterowniki sata ? rozwiń trochę nie bardzo wiem co to jest
     
  10. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    prawdopodobnie masz na cd z instalkami od płyty głównej
     
  11. Bug

    Bug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    wgrane, jakieś inne pomysły może ?na poczatku nawet na 1.18 nagrywała :(
     
  12. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    spróbuj przestawić w biosie na tryb IDE i daj jeszcze raz update
     
  13. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wymień taśmę na inną, odpal w trybie awaryjnym, wgraj nowe stery do chipset...
    Powinno pójść na innym kompie.
     
  14. Bug

    Bug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    ooo właśniena innym kompie spróbuję ;p dzięki wszystkim za chęci ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum