1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pioneer DVR-216D nagram tym gry w formacie XDG3 ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Al Capone, Maj 27, 2012.

  1. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1 Bez zadnej zmiany softu normalnym clonem ?
    2 czy bede musial jakos zmienic soft i uzyc specialnego programu do nagrywania ?
    prosze o pomoc z góry dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    firmware do nagrywania w 100% wyszedł tylko do ihasów, nagrasz ale w 97%, będziesz mógł grać
     
  4. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    "nagrasz ale w 97%, będziesz mógł grać" - co to oznacza ?
    ze gry nie zainstaluje na dysk czy nie bede mógł przejść jej do konca badz beda wyskakiwac bledy na plycie i w trakcie gry i bedzie mnie wywalac ? ?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    normalnie z płyty ukończysz grę, jesli omineła cię cicha aktualizacja (jak masz 2.0) albo masz 3.0 to odpalisz z dysku po triku z muzyką

    ihas jest na razie wymagany do forzy 4, dragons dogmy i dirt showdown bo mają zabezpieczenia civ
     
  6. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Posiadam iXtreme 1.6 i planuje wgrac LT 3.0 nie korzystam z xboxliva

    To czyli moge spokojnie przerabiac i nagrywac gry bez problemu tym sprzętem i CloneCD ?
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Czyli najnowszy dash, 3.0 i trick z muzyką i będzie smigac z dysku
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dzieki za pomoc
     
  10. 9ff

    9ff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hell
    Witam,
    Mam dokłądnie taką nagrywarkę 216D pytanie jest takie jak mam ustawić BookType w ImgBurn żeby wypalić grę XGD3 poprawnie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum