1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Piosenki z DC2 do DC3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chris1221, Marzec 7, 2013.

  1. chris1221

    chris1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem chcialbym wrzucic piosenki z dance central 2 do dc3 mam juz piosenki dokladnie z http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/dance-central-3-rgh-i-piosenki-150974/ ale nie wiem jestem w tym temacie nie obeznany staralem sie robic tak jak bylo w tamtym temacie ale "nie wychodzilo" gdzie mam wrzucic ten plik z piosenkami prosze o pomoc moja wiedza na temat xboxa nie mala wiem tylko ze mam przeróbke RGH to moj pierwszy temat wiec nie krzyczcie i niemordujcie :)
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czego kolego nie rozumiesz? akurat w podanym przez Ciebie temacie w poście #3 wszystko w miarę jasno opisałem :)
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Piosenki z DC2 do DC3

    Ja też, mam piosenki z tego tematu pościągane i ładnie działa :-D
    Jak ściągniesz te pliki, to musisz wrzucić na dysk wew. Dc i tam dlc mniej więcej tak:
    Content/0000000000000000/title id (dc3)/00002 i tam wrzuć to dlc :)

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  5. chris1221

    chris1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale o to chodzi ze ja nie wiem gdzie jest ten folder content ;/ na dysku twradym xbox??
     
  6. chris1221

    chris1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    juz wiem dzieki chlopaki")
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odpal menager plików w FSD lub XEX MENU, i daj na HDD , tam zobaczysz folderek CONTENT
     
  8. chris1221

    chris1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wchodze hdd1/content/ 000000000000000/id gry/ 0000000001/ wklejam i jest nic:p nie ma poiosenek w tym folderze sa jeszcze 2 pliki global options i songcache
     
  9. klechu

    klechu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Odp: Piosenki z DC2 do DC3

    Kolega napisał wyraźnie, że folder z 2na końcu, a nie 1 jak Ty zrobiłeś.

    Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk
     
  10. chris1221

    chris1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok ale z 2 nie mam !
     
  11. chris1221

    chris1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam z 2 ale nie odpowiadaja id gry
     
  12. klechu

    klechu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Odp: Piosenki z DC2 do DC3

    Ja robiłem według instrukcji z tematu co sam dałeś link i działa. Katalog 000002 chyba musiałem utworzyć z tego co pamiętam i do niego wkleiłem dlc z wszystkimi dodatkami z dc2. Może masz dodatki do innej części niż dc3?

    Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum