1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Piracke gry na zbanowanej konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rafmus90, Listopad 16, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. rafmus90

    rafmus90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Zostałem zbanowany kilka dni temu przez MS, mam iXtreme 1.51, czy mogę teraz grać w jakie chce gry (kopie) bez wgrywania innego firmware jeśli moja konsola jest zbanowana ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oczywiście ale tylko offline, pamiętaj o wersji wave gry.
    Nie możesz ich także instalować po banie.
     
  4. wojtek31

    wojtek31 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chełm Śląski
    Jasne. Normalnie możesz grać, jedynie nie podłączysz się do XBL oraz nie zainstalujesz gry na HDD jeśli oczywiście tej funkcji używałeś. Reszta działa jak wcześniej.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz, ale patchować gry jeżeli nie masz napędu Hitachi i tak będziesz musiał - mowa o grach z wave4
     
  6. rafmus90

    rafmus90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam napęd Lite-on czyli wszystkie gry będę musiał jednak patchować ? jeśli tak nie zrobię to gra się po prostu nie włączy ?
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, ban nie ma tutaj nic do gadania
     
  8. Joker-Night

    Joker-Night Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Świecie
    rafmus90 -------- > Tak możesz bez problemu tylko przerabiaj obrazy z Wave 4 na Wave 3 jak co :) . Pozdro
     
  9. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poszukaj poradnika o patchowaniu na forum, możesz także korzystać z activate.iso(polecam).
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum