1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pirackie DLC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adam93mx, Wrzesień 12, 2010.

  1. adam93mx

    adam93mx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, skąd można pobrać i jak zainstalować pirackie dlc ? Trzeba mieć do tego jakieś specjalne oprogramowanie czy ixtreme wystarczy ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    pobrać z xbox sky chociażby.
    Potrzebny jest JTAG (nie wiesz co to, nie pytaj)
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    niekoniecznie:DD
     
  5. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Taki jesteś cwany, to powiedz jak, a jak nie to mod powinien dać Ci warna, za szerzenie spekulacji.
     
  6. Mafia 2

    Mafia 2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Miasto zła
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ma racje wychodzą dlc od ludzi nie wymagają jakiejkolwiek przeróbki:). To samo z grami arcade jest już ich ponad 20
     
  8. Dar43

    Dar43 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To może koledzy by podali jakieś szersze dane na temat tego DLC bez Jtag ?? To by się przydało wielu.
     
  9. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    To cos slaby z Ciebie Xbox maniak
     
  10. Mafia 2

    Mafia 2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Miasto zła
    bgszef
    niekoniecznie...


    Pytanie do kozakow jak wgrac to Mafia II DLC Jimmys Vendetta na to ixtreme 1.6
     
  11. Wincent

    Wincent Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  12. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Mowisz i masz

    XBOX360 ISO
     
  13. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To słucham oświeć wszystkich, a nie walisz jakimiś hasłami i cały happy, zdradź wszystkim jak odpalić lewe DLC bez jtag np. do mass effect 2, alan wake, dragon age, borderlands. Obsługa divx do x'a też jest DLC, powiedz jak wgrać to bez jtaga ? Nie wiesz, hmm tak myślałem.

    Tak tak, mówisz masz, debilną odpowiedź, sprawdziłeś to w ogóle , podpowiem ci - nie działa.

    Szkoda słów na takiego "znafcę", działają tylko dlc które nie są zabezpieczone, zazwyczaj te które są na płycie razem z grą, takie można kopiować na inne konsole bez jtag i będą działać, cała reszta nie, więc daruj sobie, nie marnujcie czasu na słuchanie tego gościa, który nie ma pojęcia, tylko szerzy zamęt.

    Jak dla mnie temat do zamknięcia, dobrze, że nie jestem modem, bo dałbym ci z miejsca warna.
     
  14. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    @up
    Co sie tak spinasz? Co Ty jestes spiner? Akurat tego jeszcze nie sprawdzalem OSOBISCIE, bo nie skonczylem gry. Jednak czytajac komentarze mozna wywnioskowac, ze jednak dziala. Jak narazie sprawdzalem sporo gierek arcade i wszystkie dzialaly (marvel vs capcom2, limbo, trials hd, limbo, shank i wieeele innych). Wiem, wiem to forum jest po angielsku, wiec jak masz jakis problem ze zrozumieniem to popros mnie to Ci przetlumacze czego nie rozumiesz.

    a tak btw
    do alan wake juz jest do sciagniecia dlc, ktore dziala bez jtaga. tzreba tylko zrobic myk z 2 padami. Ale taki xbox maniak jak Ty chyba wie o co chodzi??
     
  15. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Nie wiecie to milczcie, wychodzą teraz dlc-ki oraz gry arcade bez potrzebnego Jtaga...
    Przykłady:
    XBOX-SKY Tracker - User login ([DLC] MAFIA II - The Saboteur and Jimmy's Vendetta [NO-JTAG] )

    XBOX-SKY Tracker - User login (COD MW2 MAP USB NO JTAG BY DEMUT)

    Sam z nich korzystam więc działają...
     
  16. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ja przed chwilą grałem w DLC do Mafii II "Jimmy's Vendetta". Ogółem sprawa wygląda tak, że nie potrzeba JTAGa, ani iXtreme'a tylko trzeba mieć połączenie z XBL, achievementy wpadają na nasze konto.
    W przypadku dodatku do Mafii akurat potrzebne są 2 pady. Potem jeszcze ogarnę mapy do MW2 - koleś na tym filmiku pokazuje jak sprawa wygląda: YouTube - FREE MAPS BY MEXICAN TUTORIAL 1 / aha jeszcze w opisie filmu są linki do map.
     
  17. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bgszef -> można wywnioskować, że nie działa, jak cała reszta, od dziś zaczęły się pojawiać gierki arcade i dlc tzw. NO JTAG, ale są niebezpieczne, tu instrukcje od nich:

    INTRUCTIONS
    1 Download the files and unrar them.
    2 Insert the files into the USB memory using USBXTAF.
    3 Start your xbox and sign in with the Hacked' profile
    4 Run the game.
    5 When you see "Press Start", before to press Start press the guide button of the controller.
    6 Press "X" to sign out from hacked profile and sign in with another profile.
    7 Return to the game and play it FULL.
    8 You need to have the internet cable plugged
    NOT FOR BANNED CONSOLE !!

    W każdym takim dlc, arcade NO JTAG jest dołączony lewy profil, na który trzeba się zalogować, potrzebne jest połączenie z live, a więc konsola musi być nie zbanowana, co najciekawsze:

    "When connecting to xbox live the account doesn't fully connect to xbox live and when opening the game it gives the 80004005 error this is completely NORMAL .Just keep pressin A ,then started the game as instruted. "

    A więc w tym momencie tak te dlc będą działać, ale zakładam, że wszystkie konsole cały czas odpalające tak te dodatku dostaną bana i to w niedługim czasie, następuje połączenie live, myślisz, że m$ jest tak głupi i nie zapisuje kto próbował co odpalić nielegalnie ? Tak więc przestrzegam wszystkich, aby się zastanowili 2 razy zanim zaczną zabawę, jeśli im zależy na live.

    Skoro jesteś taki mądry to czemu przed tym nie ostrzeżesz ludzi ?

    I nadal czekam od ciebie na odpowiedź, jak odpalić lewe dlc, gry arcade, dodatek divx na konsoli bez jtag nie podłączone do internetu, słucham ?
     
  18. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Ej chlopaki, dobry jest? :D
     
  19. adam93mx

    adam93mx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a teraz sory za głupie pytanie ale powiedzcie mi jaki jest problem we wgraniu jtaga i co on zmienia ? Jak za jego pomocą instaluje się DLC ? Pytam bo nie wiem czy warto szukać DLC bez jtaga.
     
  20. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Acha, tak myślałem, jak ktoś nie ma argumentów, to sobie robi żarty, nie chcesz odpowiadać to nie.
     
  21. wunat

    wunat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    miotasz sie jak nienormalny. na poczatku wspominales tylko o jtagu, teraz dodales sobie jeszcze "bez podlaczenia do internetu". to zmienia wszystko.
     
Wczytywanie...

Poleć forum