1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pirat kopia pirat nie dziala?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez diabelek2222, Luty 6, 2010.

  1. diabelek2222

    diabelek2222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kumpel ma Xbox 360 z iXtreme 1.6 wczoraj pożyczył od kogoś dwie gierki działają bez problemu ale jak je przegrał nie chcą działać kto wiec o co chodzi dodam ze wszystko było robione Alcoholem nagrywanie x4
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. amaru123

    amaru123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kościerzyna
    Na jakich płytach nagrywaliście ??
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    kopiuj clonecd albo imgburn a nie alcoholem.
     
  5. diabelek2222

    diabelek2222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płytki to verbatimki były czyli wystarczy nagrać jeszcze raz w imgburn
     
  6. amaru123

    amaru123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kościerzyna
    Sprobój z imgbur z prędkością 2,4v może to coś da .
     
  7. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    I daj odpowiedz czy jest różnica :)
     
  8. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Tylko Verbatim i x2,4 i musi działać.
     
  9. lazyeye

    lazyeye Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    moim skromnym zdaniem, moze byc to tez wina nagruywarki. Niektore gry nagrane na jakiejs niezbyt dobrej nagrywarce moga poprostu nie dzialac. Ja mam Liteona w PC i w xboxie tez mialem liteona i zawsze wszystko ladnie dzialalo
     
  10. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    kopiuj imgburn alcohol wykrywa że płyta ma 5mb i tyle kopiuje.
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  12. Makaveli170

    Makaveli170 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    wypalaj Verbatim x2
     
Wczytywanie...

Poleć forum