1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pirat ' ultimate team fifa15

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arktos17, Październik 3, 2014.

  1. arktos17

    arktos17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , chcialem sie zapytac czy duza jest szansa na zlapaniu mnie na tym ze gram na piracie w ultimate team w fifie15 ? Czy moze mnie spotkac jakas kara? Pomozcie plis 'chce byc pewny
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz lt 3.0+kopie ihas wszystko będzie oki i można grać bez obaw.
     
  4. silver1217

    silver1217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Napisz jaka konsola ,jaka przeróbka jest na niej ??
     
  5. Avo

    Avo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podłączam się do pytania. ja mam.
    konsolę z 2008r. interfejs 2.0.16767.0 LT.3.0 Gra nagrana ihas124b ALSO MAX i nagana na dysk konsolki???
    i jeszcze chodzi mi o grę DESTINY- gra wymaga połączenia z livebox ??
     
  6. Avo

    Avo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podłączam się do pytania. ja mam.
    konsolę z 2008r.the falcon crest interfejs 2.0.16767.0 LT.3.0 Gra nagrana ihas124b ALSO MAX i nagana na dysk konsolki???
    i jeszcze chodzi mi o grę DESTINY- gra wymaga połączenia z livebox ??
     
  7. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ma banów już, i destiny bez xbox live nie pograsz.
     
  8. silver1217

    silver1217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    DESTINY jest tylko i wyłącznie do grania na live
     
  9. Avo

    Avo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak zaloguje się do xbox live w destiny to rozumiem że mogę grać bez żadnych obaw???
     
  10. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz lt 3.0 i kopie ihas z rev b lub eu to tak.
     
  11. silver1217

    silver1217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wiesz możliwe że nawet nie ma on przeróbki bo nic nie napisał .
     
  12. Avo

    Avo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam przerobioną konsolkę 3 di temu dlatego się pytam czy gra przez neta jest możliwa z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi
     
  13. silver1217

    silver1217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No to jóż wiemy więcej ,ale nadal nie wiemy jaka masz przeróbkę .
     
  14. Avo

    Avo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeśli chodzi o LT to napewno LT 3.0 bo co dalej to niemam pojęcia chyba że idzie to jakoś sprawdzić??
     
  15. silver1217

    silver1217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak masz LT 3.0 to śmiało możesz grać w gry na live ,bez żadnych obaw kolego .
     
  16. Avo

    Avo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za info!!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum