1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pirat ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PalHajs, Luty 1, 2011.

  1. PalHajs

    PalHajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupiłem , a w zasadzie wymieniłem się za psp na x360 tylko teraz tak
    konsola jest z 06' grałem przez tydzień i jest w porządku
    [nie interesuje mnie wasza opinia na temat wymiany więc oszczędźcie zdrowia sobie i mi. bo nie wiecie jaki stan był psp . jednak uważam że wyszłem na tym dobrze].
    tylko nie mogę rozgryźć tego czy ona jest przerobiona czy nie , da rade jakoś to sprawdzić?
    Nie dostałem żadnego info o niej w sumie [koleś z psp tez .] - nie ma z nim kontaktu że tak powiem
    z tego co widze i ogarniam ma zerwane plomby gwarancyjne :p
    Any ideas?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    a twój kolega który wymienił się na konsole miał tylko oryginalne gry czy też piraty??
     
  4. pietrus009

    pietrus009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Jak ma zerwane plomby to było coś kombinowane. Być może naprawa RRODA albo właśnie przeróbka.
     
  5. PalHajs

    PalHajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie nie wiem tego , jezeli chodzi o grę to zadnej nie dal typ jakies demo sciagnalem z sieci i bangla konsola.
    czyli ze musze gonic po kopie zapasowe do rapidszopa i sprawdzic?
     
  6. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Spróbuj wypalic pirata i do napedu ;D
     
  7. pietrus009

    pietrus009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Mi się coś wydaje, że miał RRODA. W końcu konsola z 2006, a na dodatek gościu wymienił ją na psp.
     
  8. PalHajs

    PalHajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zobaczymy jak z tym piratem pojdzie
    a no i ta konsola nie była aktualizowana od 2009 roku , podpialem ja pod internet i sie zaktualizowalo coś
     
  9. pietrus009

    pietrus009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Wgrał się nowy dashboard. Jak nie jesteś pewien czy była przerabiana to niepotrzebnie podpiąłeś do neta, teraz możesz dostać bana. Nie chcę cię straszyć, po prostu mówię prawdę.
     
  10. PalHajs

    PalHajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie dygam i tak nie mam zamiaru grać na LIVE ;) dla mnie multiplayer to gra z kolegą obok a nie przez internet :D

    czyli jak teraz podłącze pod internet boxa i wywali bana to znaczy , że przerobiona konsola ? :cool:
     
  11. pietrus009

    pietrus009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Jak tam wolisz :p W sumie, to zawsze możesz grać przez Xlink Kai, nawet po banie.

    Tylko jak masz takiego "staruszka" to musisz o niego dbać, bo inaczej się przegrzeje. Nie graj za długo, odkurzaj go i musi mieć dobrą cyrkulację powietrza z tyłu :D
     
  12. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    ja mam konsolę podpiętą od kilku lat pod Live przeszła kilka aktualizacji i bana jakoś nie dostałem a nie gram przez neta tylko przez XlinkKai, więc bana raczej nie powinno być również u Ciebie

    PS
    Nawet kilka razy kupowałem M$ points żeby dodatki do avatara kupić i ściągać wersje demonstracyjne gier
     
  13. PalHajs

    PalHajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziekuje serdecznie panowie za pomoc.
    bede probowal ;-)
     
Wczytywanie...

Poleć forum