1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

piraty na xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez keppel123, Październik 24, 2011.

  1. keppel123

    keppel123 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam mam przerobionego xboxa nie wiem jakim iXtreme ale gry z 2010 roku mi dzialaja np cod black ops czy assassins creeed brotherhood, pobralem niedawno bataman arkham city i nie moge w niego zagrac i czy z kazda nowa gra tam bedzie jak nie bede mial najnowszego iXtreme?? Blagam pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. M4TEJKO

    M4TEJKO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie będą działać. Musisz przerobić na LT+ 2.0
     
  4. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    xgd 3, próbuj gierki bez tego nowszego zabezpieczenia.
     
  5. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    nic nie odpalisz jesli nie masz:

    lt2.0
    najnowszego dasha

    gry z 2010 roku to inny świat:D
     
  6. keppel123

    keppel123 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok dzieki wszystkim za pomoc :]
     
  7. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    nic nie odpali ? jeśli "nic" to jakim cudem właśnie odpalą mu gierki z roku 2k10 i niżej =.=
    nie wejdą mu te nowsze gierki i te z zabezpieczeniem xgd3, które w 2010 roku jeszcze nie posiadały..
     
  8. keppel123

    keppel123 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jeszcze sie zapytam ileby kosztowalo przerobieni na lt 2.0?
     
  9. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    zależy u kogo gdzie. nawet od 40 złoty .
     
Wczytywanie...

Poleć forum