1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Piszczący TV po zmianie PAL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damian7154, Marzec 12, 2011.

  1. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. Mam bardzo stary, 14 calowy TV, na którym gram rzadko (najczęściej tylko online bo u mnie w pokoju mam najlepszy zasięg). Odpalając dowolną grę muszę zmienić PAL, po zmianie TV tak jakby piszczy i obraz jest gorszy. Jest jakieś obejście? Podłączony compositem z zestawu z przejściówką na SCART
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tobie chodzi o częstotliwość?
     
  4. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zmiane z PAL 50 na PAL 60
     
  5. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    wydaje mi sie ze masz za slaby i za stary telewizor
     
  6. chlastek

    chlastek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorry ze tutaj pisze, ale mam pytanie czy mozna zmienic aby gold nie odnawial sam co miesiac??
     
  7. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    możliwe że to wina kondensatorów, ale tylko piszczy jak włączasz konsole czy również jak oglądasz kablówkę??
     
  8. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    tak zadzwon do M$ na infolinie i powiedz ze nie chcesz juz live
     
  9. chlastek

    chlastek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy mozna to jakos na konsloi zmienic??? pls
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie
     
  11. chlastek

    chlastek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co musze zrobic aby mi sie samo nie odnawialo??
     
  12. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Koleś tematy pomyliłeś
     
  13. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Większość ludzi robi ten sam błąd na maturze: Nie czyta ze zrozumieniem i niedokładnie. TY go popełniłeś teraz.
     
  14. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ręce opadają, ty udajesz czy naprawdę taki jesteś ?
     
  15. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sądząc po jego inteligencji to do matury mu daleko
     
  16. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up a to był taki przykład bo pewnie nawet w gimnazjum nie jest
     
  17. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    facepalm i tyle :)

    A co do tematu to ilu hercowy (hz) masz tv ? Z tyłu powinno pisać . Jeżeli pisze 50 Hz to się nie dziw i się ciesz ,że idzie Ci 60 Hz :) a jak 50 - 60 Hz to 60 Hz powinno CI śmigać bez problemu :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum