1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Planowany zakup xboxa, problem dotyczący konieczności przeróbki.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez blitz, Styczeń 11, 2009.

  1. blitz

    blitz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Planuje zakup xbox'a premium i mam pewien dylemat, mianowicie: czy jest konieczność przerabiania xbox'a aby odpalać na nim pirackie wersje gier? I czy jest możliwość wrzucania ściągniętej gry prosto na dysk, np. przenosząc ją za pomocą pendrive'a?

    Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jest konieczność, nie da się na kopi prosto wrzucić na dysk
     
  4. blitz

    blitz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W takim razie mam jeszcze pytanie. Czy premium różni się od arcade jedynie tym, że posiada dysk twardy?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    MA kabel który umożliwia włączenie w hd lecz tego i tak nikt nie używa bo łączy się przez hdmi, oraz arcade nie ma chromowanej tacki napędu headesta, i kabla sieciowego
     
  6. zielak20051

    zielak20051 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Włocławek
    A po co Wy odpowiadacie na takie głupie pytania ?? Wszystko jest zawarte na forum a jak komuś nie chce się poświęcić 2 minut na szukanie to już jego problem :)
     
  7. kotiv

    kotiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @blitz
    nie pisz o przerabianiu konsoli więcej ,bo jeśli już posiadasz Xbox360 to możesz mieć bana ! wtedy pozostanie Ci tylko single player
     
Wczytywanie...

Poleć forum