1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Plants vs Zombies Garden Warfare (2014) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Luty 22, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Plants.vs.Zombies.Garden.Warfare.XBOX360-iMARS
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Niby stale połączenie z internetem wymagane. Nawet do Singla
     
  4. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Bo to raczej typowa sieciówka i tylko w Multi rozwinie skrzydła, zaraz ją "wypożyczę" i poczekam do premiery, a później oblukam :uncomfortableness:
     
  5. zi60

    zi60 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sufit im się na głowę zwalił?
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Gra wymaga połączenia z XBL nawet do singla! RGH odpada!

     
  7. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Potrzeba konto Silver czy Gold?

    Wysłane Galaktyczną mocą Asa II/Sent by Galatic power of Ace II
     
  8. zi60

    zi60 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bronZ myślę wystarczy -_-
     
  9. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Czekam na opinię gry to chyba kupię. Tylko trochę żal wydawać kasy, bo w każdej chwili mogą wyłączyć live

    Wysłane Galaktyczną mocą Asa II/Sent by Galatic power of Ace II
     
    1 osoba to lubi.
  10. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    to trzeba będzie kupić gold
     
  11. zi60

    zi60 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jak mam przeróbke LT to i tak muszę mieć wykupiony XBL?
     
  12. burek744

    burek744 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2013
    Posty:
    49
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoclawek
    Toć silver wystarczy!

    Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. kazekelo

    kazekelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ktoś odważy już gre właczał i konsola dalej działa ?? lol
    noo i czy na zdrapkach 48h gra będzie działac
    dzięki za odp ktoś ;]
     
  14. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Konsola będzie dalej działać no chyba że masz na myśli bana ;). Radzę poczekać do 25 lutego bo aby co kolwiek właczyć wymagany podłaczony xbl i mam nadzieje że straczy status free
     
  15. akak

    akak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zgierz
    Panowie, a nie macie problemu z odpaleniem w ogóle tego? U mnie po początkowym ekranie (tym, gdzie trzeba kliknąć 'start'), pojawia się cały czarny ekran i ni huhu, nie ruszy. W czym problem?
     
  16. kazekelo

    kazekelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A więc tak , grałem dziś obyło się bez bana NIEPOCZEBA statusu GOLD ,zdrapki wystarczą.
    Do akak nagraj plyte jeszcze raz ;] nagrywasz ihasem na lt 3.0 na werbatimie , czy jakieś ine czary odrprawiasz?;]
     
  17. Nikolka737

    Nikolka737 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    U mnie jest błąd w abgx360

    [​IMG]

    Co robię źle? Muszę się tego obawiać? Mam ostatnią płytkę a pierwszy raz bym nagrała z takim błędem.
     
  18. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest oki można wypalać, iso nie ma w bazie abgx 360.
     
  19. PaweleQ

    PaweleQ Banned

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma to jak dostać od moderatora ostrzeżenie za to samo ;] (widać są równi i równiejsi)
     
  20. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    . Gra wymaga neta i można od wczoraj to normalnie grać mając podłączenie do xbox live. To nie zbyt trudno się domyślić co ta gra wymaga.

    Edit
    Dodam ,że gra dodatkowo wymaga trial 48h/14dni trial lub golda bo inaczej single nawet nie chodzi.
     
  21. Papa LOLO

    Papa LOLO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2011
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łodź
    Na jakiej wstawce gracie?? Bo ja nie moge sie polaczyc z serverami EA ;/ Golda oczywiscie mam, a gram z XK3Y.
     
Wczytywanie...

Poleć forum