1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Platinum CMC MAG-D03-64

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez diesel1511, Wrzesień 25, 2013.

  1. diesel1511

    diesel1511 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam czy ma ktos dobre ustawienia ImgBurn pod plyty platinum CMC MAG-D03-64 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    jak chcesz nagrac xgd3 to radze kupic verbatim , platinium do xgd2 uzyc
     
  4. diesel1511

    diesel1511 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    chce xgd2 jak narazie, tylko nie wiem jakie ustawienia szukalem na forum i nic nie znalazlem
     
  5. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    ja xgd2 nagrywam normalnie jak xgd3 nic nie zmieniam , ja mam ihasa 124 du i burner max payload i nic nie zmieniam
     
  6. diesel1511

    diesel1511 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok ocena jakosci 93 :)

    Mam jeszcze jedno pytanie, kolega ma kopie GTA V, czy da rade jakos ja przegrac? Chodzi mi o DVD 2 bo tamta mam juz zainstalowana.
    Nagrana jest na plycie Platinum
     
Wczytywanie...

Poleć forum