1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płatna pomoc w nauce nagrywania gier na x'a

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez korikore, Grudzień 17, 2013.

  1. korikore

    korikore Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wiem ze to lamersko brzmi ale probowalem juz wielu sposbow nagrywania gier na mojego x'a.
    Wole zaplacic komus za poprawne nauczenie mnie nagrywania niz niszczyc plytki.
    Otoz, od 2 dni mam przerobke na mojego xboxa. Jest to ponoc najnowsze co tam sie da. Nie jest to slim.
    Sciganiety obraz ISO przerabiam abgx360 i wypalam imgburnem z predkoscia 2,4x i truncate.
    GTA 5 podczas "instalacji" przy ok 2gb zatrzymuje sie. NFS RIVALS tak samo, nie potrafie jakos sensownie nagrac tych gier wiec prosze o pomoc. Jestem zupelnie zielony w tym wiec prosze o wyrozumialosc.
    Przyda mi sie jakis mentor, ktory poprowadzi mnie w tym ciemnym temacie, abym mogl wieczorkiem pograc w GTA :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Jaką masz przeróbkę i nagrywarkę
     
  4. korikore

    korikore Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wczoraj robilem przerobke w serwisie, wiec sadze ze mam najnowsza czyli LT+3.0
    Konsola jest dobrze przerobiona bo FIFA 13 pozyczona od kumpla normalnie chodzi jak i NFS HP.
    Co do napedu w kompie to SAMSUNG SH-2224 BB
    gry nagrywam na verbatimach DL , w jakims tam stopniu poprawnie je nagrywam bo GTA 5 odpala sie normalnie i zaczyna kopiowac na HDD konsoli lecz po 2GB zaprzestaje i nie idzie dalej, sadze ze to moze byc zwiazane z tym ze w IMGburnie wyskakuje mi info ze obraz jest wiekszy niz plytka... ale nie wiem dokladnie czy to jest przyczyna.
     
  5. SobieskiN1

    SobieskiN1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Użyj programu Paytool BurnerMax do zwiększenia miejsca na płycie, jeżeli zadziała wyświetli się komunikat: Patching: ...............
    BurnerMAX IS enabled !
    Free Space: 8,738,897,920 bytes
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie warto bawić sie tym lamerskim programem, kup nagrywarkę liteon ihas 124b. Na zwykłej nagrywarce nie nagrasz tych gier bo jest to "format" XGD3 czyli zajmują 8,13gb a zwykła nagrywarka odczytuje płytę dl jako 7,xx gb i 3% danych nie jest nagrywane. Więc zakup nową nagrywarkę i wgraj soft lt maxx (zazwyczaj na allegro są nagrywarki już z wgranym lt maxx)
     
  7. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zwykłą nagrywarka normalnie nagra. Jeśli gra nie ma zabezpieczenia Civ to jak nie chce to nie musi kupywac żadnego ihasa. Po prostu coś złymi ustawieniami nagrywa jak mu gry nie chodzą

    Wysłane z telefonu L710
     
  8. korikore

    korikore Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okej, rano wyprobuje ten sposob z BurnerMax. Musze zakupic plytke do testow.. a sam proces nagrania to w zasadzie ustawienie abgx360 poprawnie, ( co juz mam zrobione ) i ImgBurna takze skonfigurowanie, czyli truncate i predkosc 2,4x i w zasadzie to tyle?
     
  9. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    zwykła nagra ale nie pogra na live lub tez gry z civem będa miały problemy z instalacja na hdd
    najlepiej kupic ta nagrywarka crossflashowac ją do 524b i wtedy wgrac burner maxa na rózne typy płyt tak aby nie musiał na samych verbach jechac spasuje mu jakas marka popróbuje itd
     
  10. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Ihas rev.d czy c + payloadtoll i nagra wszystko. Rev.b to ok 160zl a rev.d to 60zl

    Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
     
  11. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagraj sobie clonem cd z pliku .dvd szybkość 2.4x przed nagraniem skan abgx360 z ustawieniem autofix level 3. Jeśli to gra xgd3 i będzie komunikatat że mało miejsca klikasz nagraj do końca płyty. Takie nagrywanie nie działa na gry xgd3 z Civ(grid2,forza4 itd z 15gier) kopie nie nadają się na xbox live. Jeśli twoja nagrywarka nie nagra clonemcd to musisz kupić sobie nagrywarke bo tym twoim cudem nie nagrasz tego i tak. Polecam liteon ihas rev b ,nie żadne paytoolsy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum