1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

play and charge kit dziwne

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Razak, Kwiecień 13, 2010.

  1. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Witam,mam problem z play and charge kit.Wyłączam konsole podpinam kabel do ładowania włączam konsole i ja wyłączam aby się akumulator ładował ładuje się już od 13 i dalej czerwona lampka ile mniej więcej się u was ładuje,trochę się boję że mogę go przeładować jak się nie zrobi zielona.Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    odświeżamy nie częściej niż co 24 godziny!
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  5. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    bgszef dobrze ale z kąt ta pewność? :) ale ile wam mniej więcej się ładuje się akmulatorek?
     
  6. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    u mnie non stop jest czerwona lampka nigdy nie zapali się zielona, jednak nie oznacza to, że pad się nie naładował (odłączaj na wyczucie, jak myślisz, że już pełen)
     
  7. Ethayon

    Ethayon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Czy mi się wydaje, czy konsola musi być włączona aby akumulatory się ładowały? W końcu jak Xbox jest wyłączony to nie pobiera prądu, więc jak akumulatory mogą się ładować?
     
  8. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    jeśli się podłączy ładowanie a potem wyłączy to konsola przejdzie w stan takiego pół uśpienia (pobiera tylko tyle prądu ile trzeba do ładowania) potem powinna się wyłączyć, aczkolwiek nie jestem pewien co do tego ostatniego bo jak pisałem wyżej u mnie non stop się ładuje
     
  9. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    mi laduje sie ze pol godziny moze troche mniej i zapala sie zielona lampaka i sie konsola wylacza jeszcze jak gram to cos tam sie laduje;] ale napewno jej nie przeladujesz
     
  10. Kimo

    Kimo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mmm... nie jest praktyczniej podpiąć do PC? Ładowanie trwa dłuuuuuuugo. Ja zawsze zostawiam pada podłączonego na całą noc, ale proces trwa ok. 6-7h.
     
  11. Banana96

    Banana96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    A ja mam inny problem z P&C kitem. Podłączam go pod x'a, pad się ładuje jakieś 10-15 sekund (czerwona lampka), a później zaświeca się zielona lampka. Gdy odłączam kabel, pad pochodzi jakieś 2-3 minuty i się wyłącza. Co mam z tym zrobić? To wina ładowarki czy baterii?
     
  12. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Ostatnio właśnie ładowałem było już może jakieś 6 h włączyłem konsolę z trybu uśpienia na normalny i lampka zrobiła się zielona dziwne
     
  13. aali82

    aali82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja powtórzę pytanie banana96 bo mam to samo:
    A ja mam inny problem z P&C kitem. Podłączam go pod x'a, pad się ładuje jakieś 10-15 sekund (czerwona lampka), a później zaświeca się zielona lampka. Gdy odłączam kabel, pad pochodzi jakieś 2-3 minuty i się wyłącza. Co mam z tym zrobić? To wina ładowarki czy baterii?
     
Wczytywanie...

Poleć forum