1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

play and charge kit

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez siabuba121, Kwiecień 27, 2011.

  1. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam forumowiczów
    zakupilem zestaw play and charge i moje pytania sa nastepujace
    1. czy moge uzywaz pada jako gmpad w pc podlaczajac przez kabel z play and ch..?.
    2. czy akumulatorki z battery packa mozna wymienic jezeli tak prosil bym o link do tutka?
    3. czy nalezy je sformatowac i jak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1.Nie
    2.Z tego co wiem , wymiana całej baterii.
    3.Zaraz zaraz,Zapodaj linka do tego p&ch, to oryginał tak ?
     
  4. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    takl oryginalny
    czy pad zasygnalizuje ze jest naladowany full?
    cso dziwnego jak podlacze to od zrzazu zielona dioda swieci jak odloncze kabel to pad nie odpala
     
  5. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pad nie zasygnalizuje, musisz po prostu sprawdzać , jak nacisniesz srodkowy przycisk na padzie to w prawym gornym rogu jest stan baterii.
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Pad nie, ale wtyczka laczaca pada z ladowarka tak bo ma diode ladowania
     
Wczytywanie...

Poleć forum