1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Play anywhere problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Victor28G, Wrzesień 26, 2016.

  1. Victor28G

    Victor28G Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupilem forza horizon 3 ultimate, mam windowsa 10 po wszystkich aktualizacjach wiec moge pograc i na kompie. Tylko teraz jest problem bo przy wlaczaniu windowsa uzywam innego maila i konto xboxowe tez mam na innym mailu. Jak to teraz zrobic? Da sie te konta jakos polaczyc albo w windows store przelaczyc konto(probowalem dodac konto xboxowe ale nie dalo rady). Jak wchodze do sklepu to mam normalnie zebym kupil gre. Tylko juz ja mam i gralem na xboxie. Pomozcie=)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Johny Mielony

    Johny Mielony Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2015
    Posty:
    34
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mielec
    Zaloguj się w sklepie tym samym kontem co na xboxie (e-mail i hasło). Do aplikacji sklep można dodać dodatkowe konta. FH3 w cyfrowej dystrybucji oczywiście, tak?
     
  4. Victor28G

    Victor28G Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, ultimate tylko w cyfrowej byla. A jak to sie robi? Probowalem wczoraj dodac maila ale pisalo mi ze nie prawidlowy. A wszystko dobrze wpisalem. Moze nie w ta opcje wszedlem co trzeba.
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3451
    Polubienia:
    1225
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz się w systemie zalogować na to samo konto co na konsoli. Wchodzisz w użytkowników i dodaj.
     
  6. Johny Mielony

    Johny Mielony Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2015
    Posty:
    34
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mielec
    W aplikacji sklep kliknąć na ikonkę swojego konta, rozwinie się menu, kliknąć tam na swoje konto i wyskoczy okienko w którym można dodać konto.
    Ja na swoim służbowym laptopie zalogowany jestem innym kontem do systemu a w aplikacji sklep swoim prywatnym kontem Microsoft (tym samym którym loguje się do domowego PC i telefonu oraz konsoli). Dzięki temu mam dostęp na laptopie dostęp do mojej biblioteki aplikacji i gier.
    Tylko, że do laptopa loguje się kontem offline.
    Być może play anywhere ma dodatkowe restrykcje i trzeba być też w systemie zalogowanym tym samym użytkownikiem.
    Sprawdzić nie zaszkodzi. Podziel się później swoim doświadczeniem.
     
  7. Victor28G

    Victor28G Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okey o 18 jestem w domu to sprawdze wasze propozycje i napisze czy sie udalo. Ale z tym dodaniem konta w sklepie juz raz probowalem i nie dalo rady ale moze cos zle zrobilem wiec sprawdze. Na razie dzieki, do zobaczenia
     
  8. Victor28G

    Victor28G Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zmienilem konto w sklepie, wczesniej chcialem dadac konto jak mialem zalogowane inne i nie dalo rady, teraz pierw wylogowalem jedno konta i od razu mialem do wyboru dwa do zalogowania. To od windowsa i od xboxa, zalogalem to drugie i gra byla dostepna do sciagniecia. Dziekuje za pomoc 3majcie sie=)
     
Wczytywanie...

Poleć forum