1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

play&charge formatowanie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kacper9507, Grudzień 17, 2009.

  1. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Witam:Czy akumulator play&charge trzeba formatować ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawid000

    dawid000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    p&c sklada sie z 2 zwyklych akumulatorkow AA wbudowanych w klapke od baterii
    czyli trzeba jak kazdy akumulator :p
     
  4. Loowoo

    Loowoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czytam i czytam o skladzie zestawu xBox elite, i zastanawiam sie jak bede ladowal Pad'a, bedzie tam ladowarka czy ja musze dokupic?

    Zielony 0.o Ale nic nie pisze o tym w zestawie.

    Oraz dodatkowo Headset jest przewodowy czy bezprzewodowy? Pad bezprzewodowy a Headset przewodowy troche do **** by bylo.
     
  5. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    head set przewodowy podpinasz do pada play and charge musisz dokupic sobie sam badz akumulatorki i ladowarke do pada dostajesz 2 nowe baterie tyle ;)
     
  6. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Jeżeli w tym zestawie akumulator play&charge są akumulatorki NiMH czy NiCd to można je formatować/formułować, ale według mnie niema to sensu.

    W przypadku nowych rodzajów ogniw(Li-Ion, Li-Pol) nie jest to zalecana , a nawet może to doprowadzić do uszkodzenia!!
     
  7. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  8. Loowoo

    Loowoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiec rozumiem ze do Zestawu xBoxa dostaje obudowe na baterie i je wymieniam jak sie zuzyja badz laduje, albo Kupie Play and Charge Kit gdzie tego nie bede robil i bede mial dodatkowa baterie?

    Btw. moze sie umnie zdazyc ze kabel bedzie za krotki i tutaj moje pytanie, czy laduje on baterie podczas wylaczonej konsoli?

    Hmmm, bateria do zestawu ma miernik poziomu energii a ta ktora sie kupuje z xBoxem nie? WTF!

    Ladowac ta baterie z zestawu tez bede mogl? Czy do wypier**lenia jest?
     
  9. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Bateria to bateria - nie da się jej ładować - kupisz w każdym kiosku (AA aka "paluszek" a właściwie dwa)
    Akumulator:
    - charge and play - ładuje się po podłączeniu pada pod USB albo konsoli albo komputera przy pomocy dołączonego kabla.
    - akumulatorki AA (potrzebna ci będzie własna ładowarka) - żeby naładować musisz je najwyraźniej wyciągnąć z pada.
     
  10. Archont666

    Archont666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    363
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory
    Przy X-ie masz Pada z magazynkiem na 2 paluszki AA.Play and Charge Kit to dodatkowy akumulator do którego masz dołączony kabel USB do ładowania.Akumulator nie będzie się ładował gdy masz wyłączoną konsolę.
     
  11. Loowoo

    Loowoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To i tak lipa i tak, ale sprobuje ^^ a wiecie moze jaka dlugosc kabla ma PlayandCharge Kit?
     
  12. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    2.5 - 3m, nie chce mi się dokładnie mierzyć :p
    Przy czym pada możesz ładować podłączając go do komputera, więc najwygodniej trzymać kabel podpięty do PC'ta i kiedy nie grasz na 360'ce, po prostu podłączasz pada, żeby się ładował.
     
  13. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Można ładować przy wyłączonej konsoli. Ale nadal słychać, jakby chodziła. Najpierw trzeba włączyć konsole, zacząć ładowanie i wyłączyć konsolę- nadal się ładuje.
     
  14. maxi147

    maxi147 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeżeli kupie dwa zwykle akumulatorki AA i kabel do p&c kit to będzie to samo??
     
  15. voitez

    voitez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak ładować pada przez PC bo ja próbowałem i nie da rady. Wogóle mi go nie wczytuje niestety :(
     
  17. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    rtv, jaki masz system ? ja na win7 poprostu podłączam i działa się ładuje tyle że ja mam zainstalowane sterowniki od bezprzewodowego odbiornika który posiadam, i nawet jeśli pad jest zsynchronizowany z x'em to po zaczęciu ładowania z kompem sam się przestawia na synchronizację z odbiornikiem usb kompa
     
  18. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Pewnie że ładowanie z kompa działa; ino musi pobrać z neta odpowiednie oprogramowanie/stery ;P
     
  19. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    jak podłącze kabel do działającej konsoli żeby mi się ładował akumulator i potem wyłączę konsolę to po pewnym czasie jak mi się załaduje akumulator to mi przestają chodzić wiatraki w konsoli i już się nie ładuje to dobrze czy źle ?
     
  20. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    No to chyba znaczy że się naładował aku i konsola się wyłącza co nie ;P
     
Wczytywanie...

Poleć forum