1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Play & Charge Kit

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jargo, Listopad 18, 2011.

  1. Jargo

    Jargo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z Play & Charge Kit.
    Gdy podłącze go do Xboxa i pada dioda mignie na chwile i gaśnie ale pad działa chociaż jest rozładowany.
    I przy wyłączonej jak i przy włączonej konsoli.
    Z czym może być problem z padem czy z P&C Kitem?
    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Charge kit działa jak byś był na kablu pad ma prąd cały czas. Po Mojemu baterie masz rozjechane już dlatego mignie wskaże że rozładowane i wskakuje na prąd .

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  4. Jargo

    Jargo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko co najdziwniejsze zestaw jest nowy!
    rozumiem jakby był już używany no ale nowy żeby takie cyrki odstawiał? :D
    grałem trochę przez około 2 miesiące wcześniej zawsze akumulatorki.
    Chcę naładować a tu ZONK :/
     
  5. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    A baterie masz kupione razem z zestawem ? Może inne napięcie trzeba do nich. Idk.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  6. Jargo

    Jargo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, oryginalny czarny akumulatorek z zestawu.
    Czy ma ktoś jakiś pomysł, czy tylko serwis?
     
Wczytywanie...

Poleć forum