1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Play&Charge - zamiennik, pytanie

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Sierpień 22, 2012.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam. Czy to jest dobre i działa tak samo jak oryginał?? Czy sobie odpuścić??
    LINK:
    AKUMULATOR 3600mAh do XBOX 360 PLAY CHARGE - BA1 (2565243063) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    EDIT: A pogram przez niego na kompie padem od X360??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ja kupiłem identyko takie samo ale z innej aukcji tyle, że jeszcze do mnie nie doszła paczka.
    myślę, że będzie hulać żwawo :]
     
  4. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zdaj raport jak paczka dojdzie ;]
     
  5. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
  6. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Hmm, mam takowy sprzet tylko ze czarny. Jednym slowem ? dobra dwoma, badziew i gowno. Na poczatku bedzie ladnie smigalo ale za 2-3 tygodnie nie bedzie moglo wytrzymac bez kabla. Juz lepiej dolozyc 20zl kupic oryginal i nie martwic sie.
    Nawet sprawdzajac czy to to zauwazylem ze ja mam z tylu 4800mAh. Chodzi o pojemnosc czyli o dluzszcze dzialanie ( tak to rozumiem ). Czyli nawet mam trszke wieksze parametry od tego.

    Do PC jak podepniesz to bedzie Ci swiecila lampka dzielona na tym akumulatorku ze sie laduje i tyle. Grac nie mozna, bo pad dalej laczy sie bezprzewodowo z konsola, tylko poprostu wykorzystuje moc USB do ladowania sie.
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    E to nie kupuje bo chciałem właśnie do kompa m.in.
     
  8. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Czyli nawet jak jest kabel podpięty do usb (ciągłe ładowanie), pad połączony z konsolą- to nie da się grac?
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Na PC nie, bo ten kabel tylko laduje

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Nie gram na Pc, więc tylko o konsolą się interesuję :p
     
  11. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Da sie grac wlasnie wtedy tylko kiedy kabel jest podpiety do ladowania. Po 2-3 tygodniach bedzie doslownie tak jakbys mial przewodowego pada. Moj kabel ma dlugosc metra ( nie wiem jak ten ), wiec jest to uciazliwe sterczenie nosem przed monitorem/telewizorem.
     
  12. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wszystko zależy od tego jak ładujesz ten akumulator. Jak podłączasz do ładowania co godzinę jak się tylko troszkę rozładuje to nic innego. ;) Chyba, że był użytkowany normalnie to można stwierdzić, że nie nadaje się do niczego.
     
  13. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hmmm a speed link lub hama??
     
  14. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Byl wyladowywany do konca podlaczany do ladowania bez grania na 2-3h. Pozniej zaczalem grac z ladowaniem, ale tak samo odpinalem go po 3h gralem do rozladowania i ladowalem go 2-3h grajac. Jak bede myslal o kupnie nowego na pewno nie kupie zadnego zamiennika juz ; ). Wole wydac wiecej pieniedzy i miec pewnosc.
     
  15. dommal4

    dommal4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pruszcz Gdański
    do du.y to jest. psuje się to wejście do kabla i krótka żywotność. Teraz muszę oryginały kupić
     
  16. buteks102

    buteks102 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    203
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oborniki Śląskie
    Ej mam ten akumulator, stanowczo odradzam, po naładowaniu do pełna są tylko 3 kreski w baterii z 4 (20godzin ładowałem) przy pełnym graniu trzyma jakieś 8 godzin. Grać na kablu się nie da bo kabel ma 50cm i wtyczka w akumulatorze się rusza i co chwilę nie kontaktuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum