1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Play online mobile + xbox 360 = xbox live ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Remix, Listopad 26, 2010.

  1. Remix

    Remix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czersk (Pomorze)
    :cool:Temat dotyczący połączynia z internetem do xboxa.:cool:

    :)Mam Play Online [Huawei mobile broadband ( model : E1750C)]:)
    1.Czy da się go podłączyć do xboxa?:confused:
    2.Jak najlepiej podłączyć go ?:confused:
    3.Czy będzie się nim dobże grało na xboxie?:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    dobra zacznijmy :
    czy masz ograniczenie internetu?/(np 4gb transferu)
     
  4. Remix

    Remix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czersk (Pomorze)
    Mam 5 Gb limitu transferu
     
  5. filet187

    filet187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    Ja mam internet Playa 10gb i grać grałem pierwszy miesiąc
    Co do podłączenia to możesz do kompa modem na usb i mostek zrobić z sieciówką i udostępnić konsol kiedyś nawet tak robiłem ale teraz mam router
     
  6. Remix

    Remix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czersk (Pomorze)
    A jaki masz ruter i jak podłączony ?
     
  7. filet187

    filet187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    Asusa Wl500w modem jest pod usb i jest oprogramowanie wgrane inne i smiga
     
  8. Remix

    Remix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czersk (Pomorze)
    A pingów nie masz za dużych ?
     
  9. tmks90

    tmks90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wszystkich. Jestem nowym posiadaczem xbox'a i w kwestii udostępniania internetu nie mam zbyt dużego doświadczenia. Szukałem na google, czytałem wiele artykułów, próbowałem udostępnić internet z Play mobile dla mojego x'a ale bez rezultatu. Czy mógłby mi ktoś napisać lub podać link do instrukcji jak podłączyć internet z Play żeby chodził na xboxie? Będe bardzo wdzięczny za pomoc. Z góry wielkie dzięki
     
  10. Remix

    Remix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czersk (Pomorze)
    tmks90 musisz mieć ruter
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie musisz miec routera
    modem playa wpinasz do USB w Kompie
    a z karty sieciowej kabelkiem crossowanym podłaczasz do xboxa i tyle
    minus tego rozwiazania że komp i xbox musza być właczone
    plus tego rozwiazania że nic nie dokupujesz ,xboxa mozesz podlaczyc do monitora od PC
    a dźwięk do wejścia karty dźwiękowej w PC i słuchasz na głośnikach od PC

    jak skonfigurować w windowsie poszukaj tu >>> Konfiguracje Xbox Live | Artykuły
     
  12. Remix

    Remix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czersk (Pomorze)
    Qazimodo to jest też nezłe rozwiązanie , ale nie skorzystam bo dopiero kupiłem 32 calowego full hd telewizor. ale dzięki za pomysł.
     
  13. mareee

    mareee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    A problemu z pingiem nie będzie na takim internecie ?
     
  14. Remix

    Remix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czersk (Pomorze)
    Qazimodo podał fajny pomysł, ale niezbyt oszczędny (chodzi o prąd elektryczny).
     
  15. kubas

    kubas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wez pod uwage jeszcze jakie ilosci transferu pobiera granie na xboxie ;)
    Dodatkowo o ile dobrze kojarze to na takim internecie jest strasznie biedny ping :C
     
  16. karas2002

    karas2002 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin / Barlinek
    Ja mam tak udostępnionego play'a i śmiga bardzo dobrze. W forzie inne samochody skaczą po drodze, ale gra się i tak fajnie a Bad Company 2 nie ma najmniejszych lagów. Podczas grania ciągnie tak 32kb/s, czyli bardzo mało.
    Jakby komuś nie działało, to wpiszcie ręcznie IP i DNS'y.
     
  17. fojtas

    fojtas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wodzisław Śląski
    ja tez mam play online i działą bez zarzutów
     
  18. Remix

    Remix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czersk (Pomorze)
    Jak ktoś nie próbował podłączyć mobilnego internetu niech nic nie pisze ! ( chcę wiedzieć jak to wygląda w praktyce )
     
  19. Remix

    Remix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czersk (Pomorze)
    Dorzucajcie też info na temat routera i modemu jakiego używacie.
     
  20. jaca97g

    jaca97g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam pytanie jak sie podłączyć do internetu bezprzewodowego??mam xboxa slim 4gb czekam na odpowiedź
     
  21. Remix

    Remix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czersk (Pomorze)
    Przez router, albo jakoś z komputerem xboxa podłączyć ( nie paniętam dokładnie jak ) i podpiąć pod usb modem.

    P.S. Czy ping nie będzie za duży bo tutaj Internet mobilny a PS3 - Forum PCLab.pl i tutaj Czy da sie podlaczyc mobilny internet do PS3???, PlayStation 3 - Gametrade.pl piszą że będzie za duży ping. ( wiem że to fora o ps3 ale internet to internet)

    Więc cała czas jestem niepewny do do internetu bo nie chcę kasy w błoto wywalać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum