1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PlayStation 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Grantone PL, Grudzień 5, 2009.

  1. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Siema. Kupiłem ostatnio PS3 i mam kilka pytań, a wiem że kilku użytkowniku forum ma ps3 wiec myślę że mi pomogą:D

    1. Czy jak mam dysk 400GB na usb to czy będzie działał z konsolą jak ten 2,5??
    2. Co mam zrobić żeby konsola mi widziała sieć (tzn widzi, ale nie ma muzyki ani nic, a jest udostępniona bo na X360 wszystko widzi)??
    3. Jak podłączam telefon (nokia n95 8gb) to widzi mi go ale jak wchodzę w niego to nic tam nie ma( na X360 wszystkie foldery są)
    4. Czy kierownica Logitech DriveFX będzie działała z PS3.

    Z góry dzięki za pomoc:D:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    1.bedzie dzialal jak pendrajw w xboxie.Nie bedziesz mogl zapisywac, tylko sluchac muzyki itepe.
    2.nie wiem
    3.Inny system plikow masz, poszukaj jaki ps3 system obsluguje.
    4.Jesli jest kombatyblina to tak
     
  4. Kamil_Tarnow

    Kamil_Tarnow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mam takie pytanie , czy na playstation 3 mozna zainstalowac gre na dysku ? Nastepnie mozna ja uruchomic bez plyty w konsoli ??:) hmm
     
  5. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie, nie mam tej konsoli ale na 100% nie mozna (możesz zainstalować, ale nie odpalić bez płyty w środku). Wyobraź to sobie, pożyczyłbym od kogos gre, nagral ja na dysk i juz zawsze ją miał.
     
  6. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    ZTCW to na ps3 TRZEBA instalować gry na dysku, inaczej nie pograsz, i płyta w napędzie też musi byś, co do dysku to można zainstalować jakiś laptopowy i działa
     
  7. Kamil_Tarnow

    Kamil_Tarnow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem taka nadzieje , ze jednak się da :)) hehe A jak to jest na xboxie , jesli zainstalujemy gre na dysku ? Potrzebujemy nadal plyte w napedzie ?:)
     
  8. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja postaram się odpowiedzieć na twoje pytanie, a więc tak

    1. Nie wszystkie gry na PS3 można zainstalować, a szkoda :) Poza tym nie jest też tak, że "z płyty" nie pograsz jak to sugerują niektórzy. Oczywiście są pozycje, które wymagaja wgrania paru gb na dysk jak np MGS4 ale z tego co wiem i ich jest jak na lekarstwo.
    2. W przypadku X360 jak i PS3 płyta musi być w napędzie (Na X360 zainstalujesz każdą grę na HDD)
    3. Nagrywać z PS3 nie możesz, ale w drugą stronę jak najbaardziej czego nie ma na Xboxie :) (Obsługiwany format to FAT32) Poza tym konsola sony po drobnych usprawnieniach czyta napisy bez uprzedniego wtopienia ich w film. Są niestety i miniusy, otóż w przypadku niektórych plików AVI konsola nie odtwarza dżwięku i póki co nie znalazłem na to sposobu :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum