1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Plik Auto.exe- wkładanie płyty.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dominoz, Listopad 27, 2010.

  1. Dominoz

    Dominoz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam przerobioną konsolę.
    Czy jest jakaś możliwość, żeby nie było potrzeby wkładania za każdym razem przed uruchomieniem nieoryginalnej gry płyty z plikiem auto.exe? Jest to dość uciążliwe na dłuższą metę...
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie wiem o co ci biega ale chyba odpowiedza na twoje pytanie jesr JTAG
     
  4. Dominoz

    Dominoz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi mi o płytę bez której nie ruszy nieoryginalna gra...
    Koleś, który mi sprzedał xboxa powiedział, że trzeba tą płytę włożyć bezpośrednio przed włożeniem gry.
     
  5. pakox

    pakox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Cieszyn
    Chyba chodzi ci o Activity ISO, tak jest taka możliwość.Musisz flashować napęd do nowszego firmware
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    autorun.exe hahahahaha To nie ps2 ze swoim MagicSwap
    jesli chodzi o autorun.iso to uaktualnij FW
     
  7. Dominoz

    Dominoz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem...tak mam napisane na płycie. Nie wiem co w tym śmiesznego. Nie muszę się na tym znać :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum