1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Plik DVD do Dead Space 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez volwerin2010, Maj 2, 2012.

  1. volwerin2010

    volwerin2010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiem jak zrobić plik dvd ale do Dead Space 2 co trzeba wpisać oprócz Layer
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak stworzyć plik .dvd?
    Otwierasz "Notatnik" i wklejasz to:
    LayerBreak=zzz
    xxx.iso

    "zzz" to numer LayerBreak:
    dla XGD2 - LayerBreak=1913760
    dla XGD3 - LayerBreak=2133520

    "xxx" to nazwa obrazu .iso
    Zapisujesz plik pod taką samą nazwą jak .iso, tylko, że po kropce wpisujesz .dvd (tzw. rozszerzenie).
     
  4. volwerin2010

    volwerin2010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie pasuje imgburn pokazuje ze zły plik skopiowałem z pierwszej części dead space 2 i wkleiłem, może tak być?
     
  5. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    WKlej zawartosc pliku .dvd z pierwszej plyty.
     
  6. volwerin2010

    volwerin2010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no i w końcu działa tylko zmieniłem ostatnią literkę z a na b.Wielkie dzięki.:biggrin:
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Po co robić plik .dvd ręcznie? Przecież możesz to robić przez abgx'a.
     
Wczytywanie...

Poleć forum